- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #114.821
Herkes kızıyor ne diyeceğim ben yaaffffGeldiiiim
Ahaa bana hanım demiş sensin hanım
şeeeey bunun çeliğinden varki
Allah yardımcın olsun erkekler öyle cocuk gibiAyy çıldırcsm derdi bitmiyor adamin Allah'ım su tamponlar çıkana kadar bana sabır ver
Güzel mamalar yapıyorsun demektiGöt kadarı anlarım da içi ne olii
Göt içi kadar olmasınamı koydun bu emoları
Sıkma canını gene verirsin başladın nasılsa hep birlikte vericez
Vermiyortoplasıp hediye alın yeni gelin ev hediyesi
Öyle teselli ediyor kendiniCok cabuk yapıyorlar ondan bir garip geliyor ben cezvede kırk saat bekliyorum ama tadını seviyorum
Hayrola canım ?Ayy çıldırcsm derdi bitmiyor adamin Allah'ım su tamponlar çıkana kadar bana sabır ver
Nice sağlıklı mutlu seneleri olsun inşallahBugun oglumun dogumgunu misafirim gelecek .
Bir de sabahtan boya isi cikticoktandir koridorda asinqn biryer vardi,esim alciyla kapladi boyadik falan yoruldum
....
Filiz diyebilirsinNe diyin ki
Selam canimSelam kizlar
Burun amelyati oldu eşideHayrola canım ?
Esim dün burun ameliyati oldu tamponlar rahatsız ediyor doktor iki gün dayanacaksin başka şansın yok diyor ama.o benim başımın etini yiyor.Hayrola canım
Çok geçmiş olsunEsim dün burun ameliyati oldu tamponlar rahatsız ediyor doktor iki gün dayanacaksin başka şansın yok diyor ama.o benim başımın etini yiyor.
SEn ne yapicaksinEsim dün burun ameliyati oldu tamponlar rahatsız ediyor doktor iki gün dayanacaksin başka şansın yok diyor ama.o benim başımın etini yiyor.
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Ay yatsa yatamiyor gece 5 te kaldırdı beni kanıyor diyeSEn ne yapicaksin
Ay yatsa yatamiyor gece 5 te kaldırdı beni kanıyor diyecatlicam
Güzel mamalar yapıyorsun demekti
Öyle teselli ediyor kendini
Canım normal yatmaması lazım onun kafa hep dik kalacak bir ay falan doktor demedi miAy yatsa yatamiyor gece 5 te kaldırdı beni kanıyor diyecatlicam
Nice güzel yaşları olsunBugun oglumun dogumgunu misafirim gelecek .
Bir de sabahtan boya isi cikticoktandir koridorda asinqn biryer vardi,esim alciyla kapladi boyadik falan yoruldum
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?