- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #114.781
Allah versin kardeşHiiicc kahve makinesi olmayan ben
Türk kahvesini cezvede severim bir espresso filtre kahve makinem olsa yanında yatarım
Kilo verdikçe yakışır, o kolay iş kararlı ol sen yeterki sadece kıyafet değil sağlığında yerinde oluyor kilo verdikçeİnşallah kızlar da giydiklerimi yakıştıramıyorum artık kendime
VermiyorAllah versin kardeş
Sanada alırık üzülmeHiiicc kahve makinesi olmayan ben
Türk kahvesini cezvede severim bir espresso filtre kahve makinem olsa yanında yatarım
Yooooook ben elemi yopiim didim ne kızdınkiBiz kafelerdemi sürtuyoz lan manyak
Kk de konu açıp iban vercem dur 5dk işim varVermiyortoplasıp hediye alın yeni gelin ev hediyesi
Zenginin hâliii işteSanada alırık üzülmeelektrikli cezveyi ben almamıştım kızım üniye başlayınca aldı hep o yapardı kahvemi
Yooooook ben elemi yopiim didim ne kızdınki
Cok cabuk yapıyorlar ondan bir garip geliyor ben cezvede kırk saat bekliyorum ama tadını seviyorumSanada alırık üzülmeelektrikli cezveyi ben almamıştım kızım üniye başlayınca aldı hep o yapardı kahvemi
Yooooook ben elemi yopiim didim ne kızdınki
Haydin kızlar pammbık eller cebeVermiyortoplasıp hediye alın yeni gelin ev hediyesi
Bende bakırdan başkasında içemiyordum şimdi alıştım amaCok cabuk yapıyorlar ondan bir garip geliyor ben cezvede kırk saat bekliyorum ama tadını seviyorum
Benim ibanimı atçam amaBekliyorum
Sen zaten degisik bakırmış,makinaymiş oooBende bakırdan başkasında içemiyordum şimdi alıştım ama
KaçsinkiAklıma ne geldi iş yaparken bizim topikte en büyükünüz benmiyim
Tamam seni de aradan çıkartırızYok yok benimkini at
82 liyim budaaaa gırh yaparKaçsinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?