- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.061
Ama konuştuk bunu daha önce, ben isim değiştirsen seni tanırım dedim hattaAnaaaaaaaa
Okul açıldığından beri çok az giriyorum. Şimdi bakayım dedim, etiketi gördüm. Takip edemiyorum eskisi gibi. Umarım iyi gidiyordur hayat hepiniz içinBizi sevmiyor artik
Anladim canim,hayat iyi gidiyormu bilmiyorum ama şükür diyelimOkul açıldığından beri çok az giriyorum. Şimdi bakayım dedim, etiketi gördüm. Takip edemiyorum eskisi gibi. Umarım iyi gidiyordur hayat hepiniz için
Senin incirler gibi, eylül ayı gelince bizde de telaş başlıyor. Koşturmaca işte herkes gibi. Gerisi iyi, her şey yolundaAnladim canim,hayat iyi gidiyormu bilmiyorum ama şükür diyelim
Sen nasilsin asil senin nasil gidiyor
Aynen canim,bizdede incir bitti,ev tadilata gircek onla uğraşıyorum falan isteSenin incirler gibi, eylül ayı gelince bizde de telaş başlıyor. Koşturmaca işte herkes gibi. Gerisi iyi, her şey yolunda
Kolaylıklar dilerim. İşin biri bitip biri başlıyor işte. Tadilat da yoruyor insanı ama sonu güzel oluyorAynen canim,bizdede incir bitti,ev tadilata gircek onla uğraşıyorum falan iste
Sen iyiysen sorun yok
Sagol canimKolaylıklar dilerim. İşin biri bitip biri başlıyor işte. Tadilat da yoruyor insanı ama sonu güzel oluyor
Anammmm bu sabah gelmemiş ya
Pazar ya uyumusturAnammmm bu sabah gelmemiş ya
Hanım ablamız
İyiyim çok şükür sen nasılsııın
Sınavda şuan KPSS ye girdiİyiyim çok şükür sen nasılsııın
Günaydın canımGünaydınnn
Oglen mevlid vardı ona gittim şimdi geldim gelen giden oluyor geçmiş olsunaM MissHayaLet nerdesin naptınız
İyiyiimmİyiyim çok şükür sen nasılsııın
İyiyim kuzum sen nasılsın sınavın nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?