- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.241
Olmamı hemde neDedim bakayim gökyüzunde yıldızlar varmı
Hadiyaaa yazık sanaNasıl bir yoğun gündür bu yaaa bir geldim her yer her yerde dolap gelmiş sandalye gelmiş bulaşık makinasının yeri değişti dolabı yerleştirdim cumadan tadilat yapmışlar her yeri karıştırmışlar offff
Yoğun bir pazarın ardından karışık pazartesi
Yıldızların kaymış okudumOlmamı hemde ne
Dimi yazııııııkHadiyaaa yazık sana
Bende sevmem öyle misafirinCumartesi temizliği yaptım pazar oturucam diye aaaa o da ne habersiz misafiir en bi sevdiğim
Bugünde bir şey var kesinNasıl bir yoğun gündür bu yaaa bir geldim her yer her yerde dolap gelmiş sandalye gelmiş bulaşık makinasının yeri değişti dolabı yerleştirdim cumadan tadilat yapmışlar her yeri karıştırmışlar offff
Yoğun bir pazarın ardından karışık pazartesi
Bugünde şairane ruhunuz var bağğyaannnDedim bakayim gökyüzunde yıldızlar varmı
Beğenmeyene atlarBugünde şairane ruhunuz var bağğyaannn
O ney gızzBeğenmeyene atlar
Bizim burda bazi sözler vardaO ney gızz
Allah bu kıza akıl fikir versinVanessa gelmiş
Hayırlı olsun canım rabbim daim etsin ağız tadı ile oturmayı nasip eylesinEki Görüntüle 3143250 buyrun kızlar buyrun herkes yesin
Bende bugün çok güzel bir haber aldım kardeşim yurt dışına gitmişti ya oturmasını vermişler şükürler olsun
Amin inşallah sağol canım benimHayırlı olsun canım rabbim daim etsin ağız tadı ile oturmayı nasip eylesin
Çok guzel haber bu canimEki Görüntüle 3143250 buyrun kızlar buyrun herkes yesin
Bende bugün çok güzel bir haber aldım kardeşim yurt dışına gitmişti ya oturmasını vermişler şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?