- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.261
Çok güzel bi haberEki Görüntüle 3143250 buyrun kızlar buyrun herkes yesin
Bende bugün çok güzel bir haber aldım kardeşim yurt dışına gitmişti ya oturmasını vermişler şükürler olsun
Zaten bi sen bi bn varızAnam kimse yok bitter ben
Heee bir sen bir ben birde bebekZaten bi sen bi bn varız
Bütün işlerimizide görüp giriyoruz
Bi bakmışsın sen yokken işler bitmişAyy valla ustalar boyna geliyor,benimki onamı bunami derken kime yaptircaksa artık ev öyle sacma duruyor,bugünde gelmis ben yokken
Kim yapcak laynnnBi bakmışsın sen yokken işler bitmiş
Bi bakmışsın sen yokken işler bitmiş
Senin beyKim yapcak laynnn
Heee benim bey hehe bokSenin bey
Belki kafasını incir ağacına çarptı yada zeytinHeee benim bey hehe bok
Hee bugün çarptı ama küfür ettiBelki kafasını incir ağacına çarptı yada zeytin
Hastaneden eve geldik basım ağrıdı Ramazan da olduğu gibi oldu soğuk ter boşaldı üstümden. Kustum falan baya kötüyüm az yattım.Ayy valla ustalar boyna geliyor,benimki onamı bunami derken kime yaptircaksa artık ev öyle sacma duruyor,bugünde gelmis ben yokken
Geçmiş olsunHastaneden eve geldik basım ağrıdı Ramazan da olduğu gibi oldu soğuk ter boşaldı üstümden. Kustum falan baya kötüyüm az yattım.
Aaaa nolduki gene,açmı kaldın,yoksa stres yorgunluktanmıHastaneden eve geldik basım ağrıdı Ramazan da olduğu gibi oldu soğuk ter boşaldı üstümden. Kustum falan baya kötüyüm az yattım.
Çocuklara mont aldık canım hepsine 3 mont 2000 tuttuAyşeeeeeee ne aldın çarşıdannnn
Bitmezki alıncaklar canım,çok pahali hersey,olsun güle güle giysinler kuzularÇocuklara mont aldık canım hepsine 3 mont 2000 tuttualt üst swett aldık tayt aldım ufakliga çıtçıtlı badi esofman altı aldım 3500 tuttu daha da alacakların var.
Sağol canımGeçmiş olsun
Yok kız sabah corbacida çorba içtik aç degildim çarşıdan geldim olan oldu.Aaaa nolduki gene,açmı kaldın,yoksa stres yorgunluktanmı
Sağol canımBitmezki alıncaklar canım,çok pahali hersey,olsun güle güle giysinler kuzular
Kaç gündür yorgunsun normal bu,gecmis olsunSağol canım
Yok kız sabah corbacida çorba içtik aç degildim çarşıdan geldim olan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?