- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.921
Iste gercek bir oğlan annesiIncirden güzel para aldik canim ama ev tadilata gircek yani gelen gidiyor
Kızın ceyizine aliyorum tek tek
Kabuklu fıstik var
Sadece şuna takıldım bekar ve güzelmisin
Ne yaptin sildin mi silmedin mi dengesizleri merak ettim.Adamı silemem canım şirket hattımız yok kendi numaralarımız üstünden iletişim kuruyoruz. Ama biraz zaman geçsin kadını sileceğim
Ne oldu o işBenim koca gitti gömme dolaplarin parasini vermeye,bakalim ne halt yicek
Bilerek geç yedim 2 gün boyunca bir pastayı tek başıma yedimde
ALLAH ALLAAAAH millet okullara islere gitmedi ,sokağa cikma yasaklari ilan edildi,hala olayı anlayqmqyqnlar mi var.yaw bulasiyor buNişana gitmedim korona oldukta gönül koydu manyak karı
Allah'ım ye dengele zayıfla grubundaki herkese irade ver ideal kiloya gelsinler
Cocuğun bildiği vardir alaydinBugün okul çıkışı a101 e gittik benim kiz tutturdu geleta alda al diyet için diyorum al olsun yicem diyor aldım artık yedi
Nörüyon buralarda de bakimEfendimmmm
Nörüyon buralarda de bakimkilo vereceksen tam yerine geldin inşallah gebelikte 3-5 kilo alanlardan değilsin demi
Gecmiş olsun canım nasıl kırıldı1 aydir bende.normalde kendi yikanir da,sag kolunu kullanamiyor su an.koprucuk kemigi kırıldi.yeni yeni kolunu kullanmaya basladi.ama yikanabilecek kadar falan degil canim.
Geçmiş olsun canım1 aydir bende.normalde kendi yikanir da,sag kolunu kullanamiyor su an.koprucuk kemigi kırıldi.yeni yeni kolunu kullanmaya basladi.ama yikanabilecek kadar falan degil canim.
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:30 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates roka 6 zeytin
Ara kayfe 2 kare
Ara yarım2 lokma
17:39 ıspanak kavurma 3 yktarator 2-3 çatal nohut
3 parça
Yol üstümüydü sadeceBen geçiyordum uğradım öyle sadece o kadar
Adamı silemem canım çnkü ekip arkadaşım ben onlara onlar bana bağlı kadına da durumu kapattımIste gercek bir oğlan annesiher zaman her yerde ...
Ne yaptin sildin mi silmedin mi dengesizleri merak ettim.
Ne oldu o iş
kocan kızın yardim etmedi mi
ALLAH ALLAAAAH millet okullara islere gitmedi ,sokağa cikma yasaklari ilan edildi,hala olayı anlayqmqyqnlar mi var.yaw bulasiyor bu
Neyin oluyor bu arkadas?
aminnnnn
Cocuğun bildiği vardir alaydin
Aman herkes bakiyor spor yapsin seni görmemislerdirAy kızlar spora geldim taytım yırtılmış allahtan belli olmayan bölgede
Afiyet olsun canım8.30
Filtre kahve
9.45
Bir yumurtalı soğanlı kavrulmuş ıspanak
Bir parça peynir
7 minik chreey domates
12.30
Bir kağıt kase ezogelin çorbası
Ufak tabakta kaşık salatası( şu çorbaların yanında getirilenden )
15.30
Sade Türk kahvesi
17.30
Acı soslu ızgara tavuk
Az marul salatası
Su:2.5 ltreden sonra sayamadım
Farkedilmiypr allahtanAman herkes bakiyor spor yapsin seni görmemislerdir
Saol cnmAfiyet olsun canım
Evet hep tüp bebek şeyleri okurken biraz kafam dağılsın diye okudum yani o
AynenCocugun psikoloji nanay sayende
Koca sadece bir dilim yedi kızda onlar bi daha isteyene kadar yemiş ve bitirmiştimIste gercek bir oğlan annesiher zaman her yerde ...
Ne yaptin sildin mi silmedin mi dengesizleri merak ettim.
Ne oldu o iş
kocan kızın yardim etmedi mi
ALLAH ALLAAAAH millet okullara islere gitmedi ,sokağa cikma yasaklari ilan edildi,hala olayı anlayqmqyqnlar mi var.yaw bulasiyor bu
Neyin oluyor bu arkadas?
aminnnnn
Cocuğun bildiği vardir alaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?