- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.941
Koca pastayi yedin sen heeeAynen
Koca sadece bir dilim yedi kızda onlar bi daha isteyene kadar yemiş ve bitirmiştim
Aldim aldım
Beni de gecmiş bee buKoca pastayi yedin sen heee
Sen cips o tatlıBeni de gecmiş bee bu
Koca pastayi yedin sen heee
He yedim ama bir günde değil be iki gün üst üste sabah, öğle ,akşamBeni de gecmiş bee bu
Aa ne oldu kiBu adamı ceza yemicegimi bilsem boğcam
Yedin sabah ögle aksammiHe yedim ama bir günde değil be iki gün üst üste sabah, öğle ,akşam
Hayrola canım ?Bu adamı ceza yemicegimi bilsem boğcam
Heee yatsıyı unuttum yatağa girecekkende yiyip girdimYedin sabah ögle aksammi
Para gitcek diye herseyden kısıp yapmaya çalışıyor,o öyle olmaz guzel durmaz çirkin göruncek diyorum,eee senin istedigin nasil diyor,sen fikir soruyorsun ama kendi bildigini okuyosun diyorum bagrıştık geneAa ne oldu ki
Ev tadilat olcak ama olamiyorHayrola canım ?
Ee mecbur para gitcek bu işler böyle gidip en adisini yaptırsa hemen yipranacak bi dahakine iki katı ödemek zorunda kalacakPara gitcek diye herseyden kısıp yapmaya çalışıyor,o öyle olmaz guzel durmaz çirkin göruncek diyorum,eee senin istedigin nasil diyor,sen fikir soruyorsun ama kendi bildigini okuyosun diyorum bagrıştık gene
Keşke anlatabilsem buna,sinir oldum yaptirmA bırak dedim,kızı eve sen çağırdın ben degil dedimEe mecbur para gitcek bu işler böyle gidip en adisini yaptırsa hemen yipranacak bi dahakine iki katı ödemek zorunda kalacak
En sevmediğim noktaEv tadilat olcak ama olamiyor
Bu ne ya can sıkıcıKeşke anlatabilsem buna,sinir oldum yaptirmA bırak dedim,kızı eve sen çağırdın ben degil dedim
En sevmediğim nokta
Çok sinirimi bozdu yettiremiyomus,bide benim istedigimi yaptiriyomuş halbuki degil hersey kendi istedigi gibiBu ne ya can sıkıcı
Klasik erkek milletiÇok sinirimi bozdu yettiremiyomus,bide benim istedigimi yaptiriyomuş halbuki degil hersey kendi istedigi gibi
Sağaol canim, düstuGecmiş olsun canım nasıl kırıldı
Amin canim sağolGeçmiş olsun canım
Allah sağlıktan geri koymasın kimseyi
Bu adamı ceza yemicegimi bilsem boğcam
Erkek milleti dinlen dinlen kaçPara gitcek diye herseyden kısıp yapmaya çalışıyor,o öyle olmaz guzel durmaz çirkin göruncek diyorum,eee senin istedigin nasil diyor,sen fikir soruyorsun ama kendi bildigini okuyosun diyorum bagrıştık gene
E Elif_Eylul
10:30 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates roka 6 zeytin
Ara kayfe 2 kare
Ara yarım2 lokma
17:39 ıspanak kavurma 3 yktarator 2-3 çatal nohut
3 parça
Afiyet olsun kızlar8.30
Filtre kahve
9.45
Bir yumurtalı soğanlı kavrulmuş ıspanak
Bir parça peynir
7 minik chreey domates
12.30
Bir kağıt kase ezogelin çorbası
Ufak tabakta kaşık salatası( şu çorbaların yanında getirilenden )
15.30
Sade Türk kahvesi
17.30
Acı soslu ızgara tavuk
Az marul salatası
Su:2.5 ltreden sonra sayamadım
Sıkma canını abla.üzülünce de hal olmuyor ki . erkekler Dünyaya düz mantık bakıyor maalesefBu adamı ceza yemicegimi bilsem boğcam
Boğsam yeri yani öküz gelmis öküz gitcekSağaol canim, düstu
Amin canim sağol
Erkek milleti dinlen dinlen kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?