Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N N E S L i yapıyor siparis aliyor evden sanirim
Bende çok severim yapmasını yemesi kadar da tabi geçen diyete başlamadan bir kurabiye yaptım yazlıkta dönerken eve getirdim dolaba koydum bozulmasın diye ertesi gün kurabiye arıyorum evde yok kardeşime sordum hangi kurabiye diyor dolapta yaptığım kurabiye vardı görmedin mi dedim yoo diyor pastaneden alınan kurabiye vardı onu da yedim ben diyor ya dedim pastaneden almadım ben yaptım ciddi misin diyor şimdi ise mikserım bozuldu yaz başı yenisini almam gerek erteliyorum nasılsa diyetteyim diye

Ozaman sorun yok bence menunde fazlalik yok dengeli
Genelde protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum karbonhidratı çıkarttım tamamen. Akşam sebze ve tavuğun yanında pilav vardı mesela normalde bir kaşık da olsa yerdim çok severim diye ucundan dahi tatmadım

:))))
Bozulmqsa iyiymis...hersey cok pahali.aman bahaneyle yapmazsın canim.

Ah ah....

Tabi canim biz de hep boyle kahvalti ederik...cok klasik

Cok gecmis olsun.
Ne siparisi ya...misafir siparis ki verirmis
Sağolasın canım ..
Şey ben evden sipariş üzerine ikramlık pasta falan yapıyorum da

Amin Allah razı olsun canım

Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza 9 ay önce doğum yaptım emzirme sürecinde 13 kg aldım. 75 kilodan 70 düştüm ve daha veremiyorum aralıklı orucu denemek istiyorum inşallah başarabilirim.
İlk sayfadaki kurallara okuyup formu doldururmusun
Emzirme sürecinde aralıklı orucu pek önermiyorlar ama inşallah yapabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…