- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #116.941
Tamam iste yedin kelimesi bize lazimdiAaa ben asla yalandan yemin etmem cidden kociş için yaptım tabi yapmışken yedim
Yine gelGörüşürüz kızlar
Aralıklı oruc yapmak istiyorum sabah sorun yok esim yok cunku o gelince raydan cıkıyor herseyO zaman sen 4 saat ara ile ye
Yaaa onu görünce kalbim pıt pıt diye atıyorKocasını ne de cok seviyor ya
Yumurta da yesem acıkıyorum benIste yanlis yapıyor ve acıkıyor
Tamam seni mi kircamYe kız aaaa olur mu öyle şey yemezsen arkandan
Neyse baska sekilde atmasın da sıkıntı yok mesela gözleme gözleme diyeYaaa onu görünce kalbim pıt pıt diye atıyor
YumurtamiYumurta da yesem acıkıyorum benacıkmak da değil sıkılmak benimkisi tamamen duygusal aclık
Normalde nasıl atıyorYaaa onu görünce kalbim pıt pıt diye atıyor
Yumurta tok tutar derler ya o bakımdan dedimYumurtami
Sık ye ozaman 6ogun yap
Bizçökelek içine Soğan dograriz maydanoz bu harcı koydum birazına birazını da tereyağlı yaptım yumurtalı yaptım sonda sıkıldım gerisini lavaş gibi açıp pisirdimGözlemelerin mineyliydi onu kacırmısım söylediysen
Ozaman kahvalti etme git cips borek kıbrıs tatlisı yeYumurta tok tutar derler ya o bakımdan dedim
Diyetisyen zaten bana 3 ana 3 ara vermişti kahvaltı edesim gelmiyor benim
Afiyet olsun patatesli olaymıs daha iyi sararmısBizçökelek içine Soğan dograriz maydanoz bu harcı koydum birazına birazını da tereyağlı yaptım yumurtalı yaptım sonda sıkıldım gerisini lavaş gibi açıp pisirdim
Patateslide yapıyoruz ama patatesle uğraşmak istemedim
En baştan yedim dedim yaTamam iste yedin kelimesi bize lazimdi
TamamOzaman kahvalti etme git cips borek kıbrıs tatlisı ye
Yapalım mı senleAralıklı oruc yapmak istiyorum sabah sorun yok esim yok cunku o gelince raydan cıkıyor hersey
Senin icin söylüyorum istersen kiz ama açlık oldugu icin 6ögün yap bence daha hızlı ve güzel vericeksin
Kıçimdan okuyosamEn baştan yedim dedim ya
Sen bugün beni anlamıyorsun
Neyse baska sekilde atmasın da sıkıntı yok mesela gözleme gözleme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?