- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #116.961
YapalımYapalım mı senle
Ben patatesli sevmiyorum daAfiyet olsun patatesli olaymıs daha iyi sararmıs
Keske benimde iradem sağlam olsa yemek konusundaSenin icin söylüyorum istersen kiz ama açlık oldugu icin 6ögün yap bence daha hızlı ve güzel vericeksin
Keske bende gecen seneki gibi saglik sorunlarim olmasada versem
He pekiBen patatesli sevmiyorum da
EstağfurullahKıçimdan okuyosam
Bebek icin artık asıl benceKeske benimde iradem sağlam olsa yemek konusunda
Normalde hersey de kararlı ve inatcıyım esimin bende en sevmedigi özellik. Yemeğe gelince görünce puuff oluyor tüm kararlılıgım
Estağfurullah
Belki insülin vardirIste yanlis yapıyor ve acıkıyor
Sende gitme misafirliğe gidersen de midem rahatsız bu aralar yiyemiyorum falan deYapalım
Ama benim sıkıntım misafirliğe gitmekgidince yemesem hemen vıyık vıyık konusuyolar napmam lazım
Tek düşüncem daha zayıf kilolarla tedaviye gitmekBebek icin artık asıl bence
Çünkü börek poğaça seni daha da aciktiriyorAralıklı oruc yapmak istiyorum sabah sorun yok esim yok cunku o gelince raydan cıkıyor hersey
Daha önce sekerim sınırdaydı benim ondan dolayı diyetisyenle 13 kilo falan verdimBelki insülin vardir
Evet kolayıma gidiyorÇünkü börek poğaça seni daha da aciktiriyor
Ekmeği doyurucu ekmek al tam tahıllı ben sabah hem yumurta hem bir dilim ekmek ile doyuyorumYumurta da yesem acıkıyorum benacıkmak da değil sıkılmak benimkisi tamamen duygusal aclık
Yeee gitsinEvet kolayıma gidiyor
Evet baslıcam tekrar güzel ekmeklereEkmeği doyurucu ekmek al tam tahıllı ben sabah hem yumurta hem bir dilim ekmek ile doyuyorum
İşte günden güne değişiyor birde aile de varsa illa çıkıyorDaha önce sekerim sınırdaydı benim ondan dolayı diyetisyenle 13 kilo falan verdim
Bende şu isler bitsin Endokrinoloji ye gitcem randevu alip baksin bakalimBelki insülin vardir
HemenYeee gitsin
Bende yapcamYapalım mı senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?