- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.121
Demek ki kitap okuyanlara karşı böyle bir tutumu varKendi resimlerim Ya da kitapla alakalı şeyler
Hatta çokta seksi resimler var hesabımdaAman takma boşver o zmn dengesiz insan çok
Olabilir profil açıklamasında mesleklerim vs yazıyorDemek ki kitap okuyanlara karşı böyle bir tutumu varfazla entellektuel mi gördü acaba kendi capinda
Kötü Kadın Müzeyyen
Aaa benmi tamam ya ben giderKötü Kadın Müzeyyen
Korkmuştur bu kız bana gelmez diye düşünmüştür belkiOlabilir profil açıklamasında mesleklerim vs yazıyor
Aaa benmi tamam ya ben gider
Çok hoş bir çocuk ama ufak sanırım benden.Korkmuştur bu kız bana gelmez diye düşünmüştür belki
Gitti çıtır çocukÇok hoş bir çocuk ama ufak sanırım benden.
O değil de salona gittiğimde orada oluyor ay ben çocuğun yüzüne nasıl bakacağım rezil oldumGitti çıtır çocuk
Niye rezil olacaksın ya ortada birşey yok millet kaç senelik karısından boşanıp takipten çıkıyorO değil de salona gittiğimde orada oluyor ay ben çocuğun yüzüne nasıl bakacağım rezil oldum
Hayır mesela o değil canım çocuk storyme baktı diye ben takip ettim şimdi kendi kendine gelin güvey oldu demesin arkamdanNiye rezil olacaksın ya ortada birşey yok millet kaç senelik karısından boşanıp takipten çıkıyor
Ay ne derse desin sen git sporuna yap dön boşverHayır mesela o değil canım çocuk storyme baktı diye ben takip ettim şimdi kendi kendine gelin güvey oldu demesin arkamdan
O değil de salona gittiğimde orada oluyor ay ben çocuğun yüzüne nasıl bakacağım rezil oldum
Gidiyom cam kapi parke bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?