- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.161
Kilo için miTam 12kisiyiz aslinda 6 6 bölsek iyi olur
Evet canim napalimKilo için mi
Olur nasil istersenEvet canim napalim
Evet bademcim tam tipik Oğlak'ım ben yükselenim de cok tehlikeli ya akrep ya terazi kuvvetli
Ne yaptin?Aksam ustalar 4ten sonra gelcek yemekte ben yapcam çayda ben simdi ne yemegi yapayim yaa
Ay kızlar moralim bozulduBir tane spor hocası vardı salonda ilk başta hareketleri programı vs gösterdi işte sonra her salonda gördüğünde gülümseyip kolay gelsin diyordu dün akşam da instagramda storylerime bakmış bende bir gaz takip ettim çocuğu 10 dk sonra falan takip etmiş oda beni . Bugün de hem takipten çıkmış hemde beni çıkartmış ay ne düşündü acaba
O değil de salona gittiğimde orada oluyor ay ben çocuğun yüzüne nasıl bakacağım rezil oldum
Yaaa bosversene.birbirinin instagramina bakmayan mi var.takipten cikararak kabalik eden kendisi. Dengesiz oldugu sacmaladigi icin o utansin. Ayucuk.Ay yok hiç bir şey olmamış gibi davranmakta üzerime yok ama içim içimi yer tabi rezil oldum mu diye
Kilo bildirimi yaparım nasılsa hareketli geçiyor günkerim misafirim gidene kadar sayfada aktif olamam ama kilo bildirimi tmm dırG Gokyuzu_kadar aktif olcakmisin yarışma yapsak
Gurbettt42 sen kilo bildirimi yapacakmısın ekleyimmi senide
Esim keciden betersin der annemde öyleaynen ben de .
Bazilari inatcisin der ben sadece kararliyim .yapcam dersem yapmanin yollarini dusunur ,genelde bulur ve de yaparim
Ne yaptin?
Yaaa bosversene.birbirinin instagramina bakmayan mi var.takipten cikararak kabalik eden kendisi. Dengesiz oldugu sacmaladigi icin o utansin. Ayucuk.
Tmm ocaman öyle olçunBiz yarın başlıcaz abla senin misafir gidene kadar eririz yapamayız
Sus kadın da yapsın işte çok verdik ya
Daha yapcam yaa pimapenciye gittikaynen ben de .
Bazilari inatcisin der ben sadece kararliyim .yapcam dersem yapmanin yollarini dusunur ,genelde bulur ve de yaparim
Ne yaptin?
Yaaa bosversene.birbirinin instagramina bakmayan mi var.takipten cikararak kabalik eden kendisi. Dengesiz oldugu sacmaladigi icin o utansin. Ayucuk.
Ama menu paylasamazsın dime eşini kontrol.edemezsinKilo bildirimi yaparım nasılsa hareketli geçiyor günkerim misafirim gidene kadar sayfada aktif olamam ama kilo bildirimi tmm dır
Ay mesaj falan da yazmadım haniaynen ben de .
Ne yaptin?
Ederik be kaptan yatarkenDaha yapcam yaa pimapenciye gittik
Barbunya makarna falan yapcam
Ama menu paylasamazsın dime eşini kontrol.edemezsin
Yidiklerimede edebildiğim kadar dikkat ederim tek öğün yiyorum ona göre değerlendiricen ama heeeDaha yapcam yaa pimapenciye gittik
Barbunya makarna falan yapcam
Ama menu paylasamazsın dime eşini kontrol.edemezsin
Seni eş yapıyorum bai gece yatmadan menü paylaş eşini takip et,olduğu kadar artik napayimYidiklerimede edebildiğim kadar dikkat ederim tek öğün yiyorum ona göre değerlendiricen ama heee
Seni eş yapıyorum bai gece yatmadan menü paylaş eşini takip et,olduğu kadar artik napayim
Öyle bir söylemişsinki son çare benmişim gibi hissettimSeni eş yapıyorum bai gece yatmadan menü paylaş eşini takip et,olduğu kadar artik napayim
Başlangıç kg:83.9
Pazartesi :82.6
Bugün :82.3
Fark :-300
Tebrikler kızlar
Ellerine sağlık kaptanım
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.r.b P.r.b @BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Mavi_Karanfil ️ ️ ️ ️️ ️ ️ ️ yazarhanim35 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️️ ️ ️ ️️ ️️ ️ G Gokyuzu_kadar ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @kittenlove ️ ️ ️ ️️ ️ ️ ️ badem000 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️️ ️ ️ ️️ ️ ️ ️ M M_atruska ️ ️ ️ ️ @dfn0714 ️ @Ysmn52 ️
Tebrikler kızlar
Canım bence istersen verirsin.sanki sinavdi misafirdi daha tam adapte olamadın.Daha önce sekerim sınırdaydı benim ondan dolayı diyetisyenle 13 kilo falan verdim
Tebrikler canımGecen h. 73.5
Bugun 73.00
Fark -500
cok sevindim yaaa
Arti cikicam diye cok tırsmistim.kuru fasulyeden falan sişlik oldu herhalde.
Buna da sukur
12 haftada 6 kilo gider 67 olurum
16 ..............8 65........
20...............10 63........
26 ..............13 60.....
30 ...............15 58olur bu is lutfen nasip et Allahim....amin... cok amin... Eki Görüntüle 3145429
30 hafta yani 8 aydan az
Ellerine sağlık kuzumBu hafta atılan toplam adım sayısı 249,500 adımdır.
Adım listesi şampiyonu 74,400 adım ile G Gokyuzu_kadarolmuştur. Kendisini tebrik ediyorum
Adim listesi dereceleri,
1. G Gokyuzu_kadar
2. M MissHayaLet
3. @BitterCikilata
4. @Mavi_Karanfil
Adım atan herkese teşekkür ediyorum
Ye, dengele,
Zayıfla adım tablosu
Perşembe
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam@BitterCikilata 7100 6700 9400 7700 7800 7800 6700 8200 61,400 G Gokyuzu_kadar 14,000 6000 7000 11,200 8000 12,000 16,200 74,400 M MissHayaLet 10,600 16,000 6900 4800 8800 9500 7000 7100 70,700 @Mavi_Karanfil 20,000 20,000 badem000 6600 4800 5600 17,000 M M_atruska 6000 6000 Toplam adım sayısı 249,500
Tebrikler canım
Ellerine sağlık kaptanım
Spor listesi Spor puanları yazarhanim35 1. 1880p @kittenlove 2. 560p @N E S L i 3. 540p @BitterCikilata 3. 540p M M_atruska 4. 480p badem000 5. 300p
Spor listesinde bu haftayazarhanim35 1880p ile olmustur kendisini tebrik ediyorum
Spor yapan herkese teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?