Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bademcim tam tipik Oğlak'ım ben yükselenim de cok tehlikeli ya akrep ya terazi kuvvetli
aynen ben de .
Bazilari inatcisin der ben sadece kararliyim .yapcam dersem yapmanin yollarini dusunur ,genelde bulur ve de yaparim
Aksam ustalar 4ten sonra gelcek yemekte ben yapcam çayda ben simdi ne yemegi yapayim yaa
Ne yaptin?

O değil de salona gittiğimde orada oluyor ay ben çocuğun yüzüne nasıl bakacağım rezil oldum

Ay yok hiç bir şey olmamış gibi davranmakta üzerime yok ama içim içimi yer tabi rezil oldum mu diye
Yaaa bosversene.birbirinin instagramina bakmayan mi var.takipten cikararak kabalik eden kendisi. Dengesiz oldugu sacmaladigi icin o utansin. Ayucuk.

Esim keciden betersin der annemde öyle annemle esimi güzel cıldırtmıslıklarım vardır

Daha yapcam yaa pimapenciye gittik
Barbunya makarna falan yapcam
Kilo bildirimi yaparım nasılsa hareketli geçiyor günkerim misafirim gidene kadar sayfada aktif olamam ama kilo bildirimi tmm dır
Ama menu paylasamazsın dime eşini kontrol.edemezsin

Ay mesaj falan da yazmadım hani

Daha yapcam yaa pimapenciye gittik
Barbunya makarna falan yapcam

Ama menu paylasamazsın dime eşini kontrol.edemezsin
Yidiklerimede edebildiğim kadar dikkat ederim tek öğün yiyorum ona göre değerlendiricen ama heee

Yidiklerimede edebildiğim kadar dikkat ederim tek öğün yiyorum ona göre değerlendiricen ama heee
Seni eş yapıyorum bai gece yatmadan menü paylaş eşini takip et,olduğu kadar artik napayim

Başlangıç kg:83.9
Pazartesi :82.6
Bugün :82.3
Fark :-300

Günaydın tartımı atıp kaçıyorum
Geçen cuma 59.9
Bugün 59.0
Eki Görüntüle 3145368
Tebrikler kızlar
Ellerine sağlık kaptanım
Ay bir kurtulamadim
Yine ödem bağladı vücut iki ileri 3 geri E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3145401

E Elif_Eylul resimi kırptığım halde kabul etmedi
73.9 şimdi yazayımda resimi atıcam gene
Tebrikler kızlar
Daha önce sekerim sınırdaydı benim ondan dolayı diyetisyenle 13 kilo falan verdim
Canım bence istersen verirsin.sanki sinavdi misafirdi daha tam adapte olamadın.
Tebrikler canım
Ellerine sağlık kuzum
Tebrikler canım
Ellerine sağlık kaptanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…