- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.181
Hadi gözünaydın güle güle eskit inşallahBen yemekmi alt katlami ugraşayım yoksa Eylül lemi anlamadim
Sagol canim eskiyi eskitmekte nebilimHadi gözünaydın güle güle eskit inşallah
Ev tadilata giriyor kiz odalar falanE Elif_Eylul parkemi yaptırdın
Dogru canımTebrikler kızlar
Ellerine sağlık kaptanım
Tebrikler kızlar
Canım bence istersen verirsin.sanki sinavdi misafirdi daha tam adapte olamadın.
Tebrikler canım
Ellerine sağlık kuzum
Tebrikler canım
Ellerine sağlık kaptanım
1kiler oluyor,1oda tavan kapi gömme dolapları parkesi,salon kapi merdiven alti dolabi parke celik kapisi zart zurt eminem nedir bu güzellikler
Parkeler eski demişsin1kiler oluyor,1oda tavan kapi gömme dolapları parkesi,salon kapi merdiven alti dolabi parke celik kapisi zart zurt eminem nedir bu güzellikler
Hem hayırlı olsun hem kolay gelsinEv tadilata giriyor kiz odalar falan
Yok ev eski ev olunca tadilat zor oluyorParkeler eski demişsin
Sagol canimHem hayırlı olsun hem kolay gelsin
Sizinki tadilatı geçmiş yeniden yapmak olmuş1kiler oluyor,1oda tavan kapi gömme dolapları parkesi,salon kapi merdiven alti dolabi parke celik kapisi zart zurt eminem nedir bu güzellikler
Kvnin evi canim 21senedir ben düzenliyorum,yukarlarini yaptirdim ama aşalari olmadi,simdi yaptiriyoruzSizinki tadilatı geçmiş yeniden yapmak olmuş
Spor listesi Spor puanları @sabahvesen 1. 1880p kittenlove 2. 560p @N E S L i 3. 540p B BitterCikilata 3. 540p M M_atruska 4. 480p @badem000 5. 300p
Spor listesinde bu hafta @sabahvesen 1880p ileolmustur kendisini tebrik ediyorum
Spor yapan herkese teşekkür ediyorum
Eski ev olunca böyle oluyor olsun biraz yorulursun ama bitince güzel olurKvnin evi canim 21senedir ben düzenliyorum,yukarkarini yaptirdim ama aşalari olmadi,simdi yaptiriyoruz
Olsun sonu güzel olsun daYok ev eski ev olunca tadilat zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?