- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.321
Sigara içiyorumKopamıyorum yok mu böyle bagımlılıklarınız be sizin sigara gibi sigara içenler ancak anlar beni
Ay biminki cok güzelMade in bim
Adı öyle Çukurlu böyle batırıp alıyor yoğurdu
Sigarayi birakali yıllar oldu gerci enson 2gün once arkadasla ictim bide tatilde ayseden otlandimKopamıyorum yok mu böyle bagımlılıklarınız be sizin sigara gibi sigara içenler ancak anlar beni
Orman meyveli ben yemem biliyon hadi belki bağırsak düzenler diye aldım kayısı ile dönüşümlü tuketcemActivya iyi yaaa tamam
Yok canim ben köyde oturuyorum,birtek sok varE Elif_Eylul adım başı heryer bim a101 oldu resmen
Afiyet olsun canımOrman meyveli ben yemem biliyon hadi belki bağırsak düzenler diye aldım kayısı ile dönüşümlü tuketcem
AnlamalısınSigara içiyorumanlıyorum seni
Otlanmıssın bak hala canın cekiyorSigarayi birakali yıllar oldu gerci enson 2gün once arkadasla ictim bide tatilde ayseden otlandim
Benimde dolapta var daha açmadimAaa ben bir de kefir almıştımaklıma şimdi geldi
Sağol canım bu hafta diyet stoğu yaptım gazamiz mübarek olsunAfiyet olsun canım
Kefir alsana orman meyveli müthişli birşeyOrman meyveli ben yemem biliyon hadi belki bağırsak düzenler diye aldım kayısı ile dönüşümlü tuketcem
Arada olir o kdarAnlamalısın
Otlanmıssın bak hala canın cekiyor
Sende otlan cips yiyen çocuklardan ama evde olmasin benim yokki sigaramAnlamalısın
Otlanmıssın bak hala canın cekiyor
Kefir sade adım ya arada salatalık nane falan atarım içineKefir alsana orman meyveli müthişli birşey
Olsun olsun gazamız mübarek olsunSağol canım bu hafta diyet stoğu yaptım gazamiz mübarek olsun
Anladım canımYok canim ben köyde oturuyorum,birtek sok var
Unuttum vallaBenimde dolapta var daha açmadim
Etrafımda cips yiyen cocuk yok kiSende otlan cips yiyen çocuklardan ama evde olmasin benim yokki sigaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?