- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.361
Afiyet olsun canımKahvaltı yok
Öğlen dürüm döner 1 bardak ayran
Akşam ciğer tava,yarım domates, 1 salatalık turşu,1 bardak ayran ,
Su 1
E Elif_Eylul
Ne zaman bitecekmisEv vernik tiner kokuyor buram buram kafa sağlam.bu gece
9da gitcekler,4gün sürer sıva ve boya isleri dedi,arka yoldan kapı acılcak,kapi ısmarlancak yarin,pimapen camlar siparis verildi,ve kapisi,balkona kapi acilcak,parkeler sonraNe zaman bitecekmis
Hee neyse olsun cabuk bitirsinler de saati önemli değil5te gelip 9a kadar caliscaklar,yani 2yerde calisyorlar oyuzden
Dogru bende sadeye göre daha iyi kokuyolar ondan sevdimYok canım var biliyorum da ben pek sevmiyorum aslında ama denemeli kucuklerden alabilirim
Yani gün vermediler neyse inşallah istediğin gibi olur9da gitcekler,4gün sürer sıva ve boya isleri dedi,arka yoldan kapı acılcak,kapi ısmarlancak yarin,pimapen camlar siparis verildi,ve kapisi,balkona kapi acilcak,parkeler sonra
Hee neyse olsun cabuk bitirsinler de saati önemli değil
İnşaAllah hayırlara vesile olurYani gün vermediler neyse inşallah istediğin gibi olur
Sade de koku yok ki abartı ben içine birşeyler katarak yaparım olmadıDogru bende sadeye göre daha iyi kokuyolar ondan sevdim
Olur ya sıkma canınıİnşaAllah hayırlara vesile olur
Sade daha iyiSade de koku yok ki abartı ben içine birşeyler katarak yaparım olmadı
Ayyy inşallah eş mi olduk
Dedimya 500bildirim geliyorAnam iki koldan geliyor cikileta ve karanfil
Bende öyle düşünüp aldım vallaSade daha iyi
Istersen tatli istersen tuzlu yapabilirsin
Ben oyle yapiyorum
Bnm tek kötü alışkanlığım kahve ve tatlıKopamıyorum yok mu böyle bagımlılıklarınız be sizin sigara gibi sigara içenler ancak anlar beni
En çok biz verelim eşim B BitterCikilataKizlar simdi 2li eslesme yaptim,haftaya persembe gününe kadar herkes eşini etiketlesin,menulerini takip etsin,fikir alışverisi yapsin,lutfen menu yazmayi unutmayin,egerki yazmayan olursa ceza alır
2li esleşme Güncel kilo verilen
Kiloyuzdelerin
Toplami@sabahvesen
@M_atruska82.3
79.8N N E S L i
B BitterCikilata96.75
93.6@dfn0714
@kittenlove69.1
68.6@Gokyuzu_kadar
@badem00073.9
73.0M MissHayaLet
@Ysmn5259.6
69.7M Mavi Menekse
@Mavi_Karanfil74.63
59.0
Bana kokuyor da sana kokmayabilir tabiSade de koku yok ki abartı ben içine birşeyler katarak yaparım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?