- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.181
Aman benimkini at çöpeLazım olur
Keske bizde de yağsa o zaman daha iyi oluyorBizde yağyor
Aman benimkini at çöpe
BilmemHerkes kış uykusundami
Sevindim canım inşallah hep böyle gider15 gündür ağzıma rafine şeker koymadım kızlar normalde tatlı ve çikolata delisi olan ben şu an canım gram istemiyor. Sanırım ben bu diyet işini kafada bitirdim
OooooBilmemmakinaya çamaşır attim daha sonra bir makina daha yikicam bulasiklari dizdim tekrar doldurdum makinayı.
Balkonu topladım süpürdüm sildim. Şimdi az dinleneyim çamaşır katlicam.
Ortalığı süpürüp silcem banyo wc yikicam lavabo yikicam. Sonra çocukları yikicam yarın okul var
Masallah program dolu oturmak yokBilmemmakinaya çamaşır attim daha sonra bir makina daha yikicam bulasiklari dizdim tekrar doldurdum makinayı.
Balkonu topladım süpürdüm sildim. Şimdi az dinleneyim çamaşır katlicam.
Ortalığı süpürüp silcem banyo wc yikicam lavabo yikicam. Sonra çocukları yikicam yarın okul var
Azıcık tuz da atınca güzel oluyor limonlu soda :)Sagol canim
Eskiden severdim meyveli sodalari ama simdi sade maden suyu iciyorum,arada limon sıkıyorum ama böyle guzel oldu
Neguzel bende baslicam 21güne
İnşallah canımSevindim canım inşallah hep böyle gider
Benimki Bebeyi aldı pazara gittiNegüzel iste mis gibi benimkide yok olsa
Neguzel iste bitanesi eksilmisBenimki Bebeyi aldı pazara gitti
Ya ufaklık yokken yapayım da bitsin modundayim evi süpürüp silcem çamaşır katlarimMasallah program dolu oturmak yok
Yoksa peşimde geziyor diğerleri ödev peşindeNeguzel iste bitanesi eksilmis
Anasını seviyor cocuk napsın eteginden ayrılmıyorYa ufaklık yokken yapayım da bitsin modundayim evi süpürüp silcem çamaşır katlarim
Birde ayağımı gidikliyor oyun yapıyorAnasını seviyor cocuk napsın eteginden ayrılmıyor
Kolay gelsin canimYa ufaklık yokken yapayım da bitsin modundayim evi süpürüp silcem çamaşır katlarim
Çocukların yanında herşeyi de konuşmamak lazım ay birde babası demiş Kalan zaman dinlemezlerEylül bu aralar cok huysuz delirtiyor beni herkesle gitmek istiyor,ağlıyor,bağriyor,dün markete giderken yengenin birine bitane tekme atti sonra babam dedi dedi,bende şok oldum ama hakkaten o kadina vur dedi evde bende bagirdim cocuga ögretme diye,kadın dondu kaldi bende eylülün kıçına vurdum birdaha büyüklerine o sekilde vuramazsin dedim,kadin arkamdan soylenmis komsuya bak babasi öğretmis dedigini duydum
Sağol canım valla ev işlerinden bezdimKolay gelsin canim
Ususi dedi valla şok oldum,de desen demez,ama babasinda suçÇocukların yanında herşeyi de konuşmamak lazım ay birde babası demiş Kalan zaman dinlemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?