- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.201
Gelde gör aşalari nasil durumda bildigin insaatSağol canım valla ev işlerinden bezdim
Hep sevgiden işte bunlarBirde ayağımı gidikliyor oyun yapıyor
Adamlar cocuk ciddiye almaz diye herseyi söylüyorlar ama cocuklar babalarından kapıyor hemen uygulamaya geciyor kötü olmus tekrarlanmaz inşallahEylül bu aralar cok huysuz delirtiyor beni herkesle gitmek istiyor,ağlıyor,bağriyor,dün markete giderken yengenin birine bitane tekme atti sonra babam dedi dedi,bende şok oldum ama hakkaten o kadina vur dedi evde bende bagirdim cocuga ögretme diye,kadın dondu kaldi bende eylülün kıçına vurdum birdaha büyüklerine o sekilde vuramazsin dedim,kadin arkamdan soylenmis komsuya bak babasi öğretmis dedigini duydum
Yok ben delircem sanırım bunlarin arasindaAdamlar cocuk ciddiye almaz diye herseyi söylüyorlar ama cocuklar babalarından kapıyor hemen uygulamaya geciyor kötü olmus tekrarlanmaz inşallah
Derdi ne kıza yaptırıyor çok biliyorsa kendi yapsın da yesin terliğiEylül bu aralar cok huysuz delirtiyor beni herkesle gitmek istiyor,ağlıyor,bağriyor,dün markete giderken yengenin birine bitane tekme atti sonra babam dedi dedi,bende şok oldum ama hakkaten o kadina vur dedi evde bende bagirdim cocuga ögretme diye,kadın dondu kaldi bende eylülün kıçına vurdum birdaha büyüklerine o sekilde vuramazsin dedim,kadin arkamdan soylenmis komsuya bak babasi öğretmis dedigini duydum
Dedim zaten o kadinla sorunun seninle,cocukla degil,sen tartısırsan kendin çözersin,ama cocuga öyle seyler diyemezsinDerdi ne kıza yaptırıyor çok biliyorsa kendi yapsın da yesin terliği
Manyak mı ney çocuğu alet ediyor kızı yanında gönderme bi süreDedim zaten o kadinla sorunun seninle,cocukla degil,sen tartısırsan kendin çözersin,ama cocuga öyle seyler diyemezsin
Bide oh iyi olmjs diyor
Allah akıl fikir versinYok ben delircem sanırım bunlarin arasinda
Afiyet olsun canım
Hemen dünkü menü
Nerede uyku kim bulmusHerkes kış uykusundami
Afiyet olsun canımAfiyet olsun canım
Hemen dünkü menü
Sabah klasik kahvaltı
Öğle patlıcan közleme 1 poğaça
Akşam türlü
Azıcık Makarna
yazarhanim35
Nerede uyku kim bulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?