- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.501
Selam canım hoşgeldin bebe uyutma saati sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
İyiyiz uyucamKara kızı uyuttum
Sen nasılsın
Yorgun hemde çok yorgun bugün sabah 7 den beri dışardaydık görümcemle çocukları gezdirdik çarşambaya kadar eniştenin akrabasına gittilerİyiyiiiizz sen nasılsın ne var ne yok iyi mi hersey
ÖyleOlsun sağlık olsun
Çarşambaya kadar rahat etYorgun hemde çok yorgun bugün sabah 7 den beri dışardaydık görümcemle çocukları gezdirdik çarşambaya kadar eniştenin akrabasına gittiler
değmeyin keyfime
Döneri yedi oynama geldi kızaRanga ranga
Selam canimSelam kızlar nasılsınız
İyiyim canım bebelere deliksiz uykular olsunSelam canım hoşgeldin bebe uyutma saati sen nasılsın
Rahatsın he bikac gün bol bol dinlenmeye bakYorgun hemde çok yorgun bugün sabah 7 den beri dışardaydık görümcemle çocukları gezdirdik çarşambaya kadar eniştenin akrabasına gittiler
Biraz dinlenirim önümüz hafta sonu dönücekler düğünleri cumartesi günü pazar da yolcular kısmetseÇarşambaya kadar rahat et
Buda gelir buda gecer alışmalıyız alışmalıyızBiraz dinlenirim önümüz hafta sonu dönücekler düğünleri cumartesi günü pazar da yolcular kısmetse
Güle güle guzel günlerde kullan canimB BitterCikilata M Mavi Menekse
Ortaklarım kahve makinam geldi hadi bekliyorum kahve severleri hepiciğinizi
Sağol kaptancımGüle güle guzel günlerde kullan canim
Bana yolla ozamanİptal ettiğimiz kahve makinası geldi bizde göndermedik geriye
Bende tam ne aldınız diye sorcaktımİptal ettiğimiz kahve makinası geldi bizde göndermedik geriye
Hayırlı olsun güzel günler de kullanB BitterCikilata M Mavi Menekse
Ortaklarım kahve makinam geldi hadi bekliyorum kahve severleri hepiciğinizi
Tmm açık adres gönderBana yolla ozaman
Gönderirim bakTmm açık adres gönder
Ben işteyken eşim aradı makina geldi diye eve geldimki açmışlar e bu gitmiycekmiydi dedim gönderme dedi gocacııımBende tam ne aldınız diye sorcaktım
Sağol kuzumHayırlı olsun güzel günler de kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?