- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.761
Zaten arti cumadan beri+Olcak
Onun üstüne +200 ekledim bir de az yedim o kadarCuma +100 dü ama
Neysee moralini bozma cumaya gelir eksiler
Cok guzel eksi canim tebrikler
Cikoooooooo
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım. Kız öğlen uyursa uyurum
Tüm ülkeler karanlık ve kasvetli sanırımBaküdede öyle
Az yiyorsun ama doğru şeyler yemiyorsun canımOnun üstüne +200 ekledim bir de az yedim o kadar
Bende öyle erken sandım saate bakayım dedim 7 yi 8 geçiyordu kalkmama 2 dk vardı kalktım mecburenGünaydın güzellikler
Elim kaymıştırdünkü gülmekten kaldı zaar
Benim de çok uykum var
Bizimkiler de aynı canım geçen ay su fatutasi 500 gelmiş
Bursa da aynı ya sabah ne güzel uyuyordum saati 6 sanip 1 saat daha uyucaktim ama megersem tam vaktin dr uyanmışim alarm çalmaya başladı
İyiyiz canım sen nasılsın
Günaydın tebrikler canım
Az yiyorsun ama doğru şeyler yemiyorsun canımilk iş eşinle konuşmak gerek bidaha açma falan almasın
Ceyrek tahinli acma ceyrek simit yarım haslama yumurta yarısını ac esim yedi yemicem diyipGeçmişi boş ver geçmiş yapma kahvaltıda neler yedin anlat hele
Ne bağırıyonCikoooooooo
Kış geldi uykular tavanBende öyle erken sandım saate bakayım dedim 7 yi 8 geçiyordu kalkmama 2 dk vardı kalktım mecburen
Dün bir gofret vardı bozucu menüde yaAz yiyorsun ama doğru şeyler yemiyorsun canımilk iş eşinle konuşmak gerek bidaha açma falan almasın
Sen bagırmıssın ondan sey ettimNe bağırıyon
Hareket etmen lazimDün bir gofret vardı bozucu menüde yaartı gelmem icin baska bir sebep yoktu
Atarız tabii yaa 20.000 adım dedigin 3 saatte biter
Birde poğaça yeseydin menü de yokCeyrek tahinli acma ceyrek simit yarım haslama yumurta yarısını ac esim yedi yemicem diyip2 küp peynir 1 tk kahvaltılık salca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?