- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.941
Simdi leslie yapıyom kuzenime gidebiliriz kahveye anneme demiş hic gelmediler diye12 ye kadar
Sagol abla ıyım erken fark ettıgım ıcın şükürÇok gecmis olsun canim
Bebegımi emdırırken elime banalı top gıbı bısey gelıyordu bn sütüm mı peynırleştı fıln dedım doktora gıtmısıtım emdırınce de acıda vardı cok hafif oyle farkettımRabbim şifa versin inşallah
Nasıl fark ettin
Tedavin nasıl geçiyor
İyi ki erken gitmişsin dra erteleyip kötü yapmamışsınSagol abla ıyım erken fark ettıgım ıcın şükürtedavısı daha kolay
Bebegımi emdırırken elime banalı top gıbı bısey gelıyordu bn sütüm mı peynırleştı fıln dedım doktora gıtmısıtım emdırınce de acıda vardı cok hafif oyle farkettım
Oooo haceerr hanıımm
Yani simdi iyisin degilmiSagol abla ıyım erken fark ettıgım ıcın şükürtedavısı daha kolay
Bebegımi emdırırken elime banalı top gıbı bısey gelıyordu bn sütüm mı peynırleştı fıln dedım doktora gıtmısıtım emdırınce de acıda vardı cok hafif oyle farkettım
Çok üzüldüm canımya rabbim şifa verir inşallah. Doktor ne diyor?Sagol abla ıyım erken fark ettıgım ıcın şükürtedavısı daha kolay
Canım Hacer Rabb'im şifa versin cook gecmiş olsunEvet ama ıyım
Uç aydır fılan uğraşıyoruz
Aynen canımİyi ki erken gitmişsin dra erteleyip kötü yapmamışsın
CanısısıOooo haceerr hanıımm
Iyım ıyım ıkı haftada bır tedevıye gıdıyorum cok şükür daha ıyım az kaldı atlatacam bu arada 63 kılıyum eridim gıttın bı andaYani simdi iyisin degilmi
Şuan haplar la ilaçlarda kndılınden beklıyoruz daha ılerı duruma gıderse alınacak ama duan oyle bısey yokÇok üzüldüm canımya rabbim şifa verir inşallah. Doktor ne diyor?
Sagol kuzumCanım Hacer Rabb'im şifa versin cook gecmiş olsun
Rabbim evlatların bağışlasın seni inşallah moralini yüksek tut evlatlarınla daha güzel günlerin olacakAynen canım
Canısısı
Iyım ıyım ıkı haftada bır tedevıye gıdıyorum cok şükür daha ıyım az kaldı atlatacam bu arada 63 kılıyum eridim gıttın bı anda
Allahın izniyle iyi olacaksın inşallahŞuan haplar la ilaçlarda kndılınden beklıyoruz daha ılerı duruma gıderse alınacak ama duan oyle bısey yok
Sagol kuzum
İnşallah canım daha cok küçüklerRabbim evlatların bağışlasın seni inşallah moralini yüksek tut evlatlarınla daha güzel günlerin olacak
Rabb'im hayırla atlattırsın bu donemi inşallahŞuan haplar la ilaçlarda kndılınden beklıyoruz daha ılerı duruma gıderse alınacak ama duan oyle bısey yok
Sagol kuzum
Sağlığın kilondan daha önemli,Rabbim sağ salim atlatırsın tedavini insaAllahAynen canım
Canısısı
Iyım ıyım ıkı haftada bır tedevıye gıdıyorum cok şükür daha ıyım az kaldı atlatacam bu arada 63 kılıyum eridim gıttın bı anda
Sagol abla sızler nasılsınızSağlığın kilondan daha önemli,Rabbim sağ salim atlatırsın tedavini insaAllah
Ne kadar süredir tedavi görüyorsunSagol abla sızler nasılsınız
Baş ucumda komidinde duruyor bnmHepınız ıyımısınız nasıl gıdıyor bn bu süreçte telefonu elime alamıyorum yasak radyasyon etkılıyormus dedıler her onlemi almaya çalışıyorum arada bı cok konuşma gerek olmadıkça gırmıyorum ama sızde sakın telefonu yanınıza yastıgınız altına gogsunuzun orada uyumayın canlarım dıkkat edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?