- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.961
Bır bucuk aydır tedaviye yenı başladım sayılır ne kadar surece bana bağlı gene kadar çabuk ıyılesırsem canımNe kadar süredir tedavi görüyorsun
Ne kadar sürecekmiş
Sagol canim hep aynı seyler aynı yerdeyiz iste ne olsunSagol abla sızler nasılsınız
Rabbim safi isminle sifani versin,Hepınız ıyımısınız nasıl gıdıyor bn bu süreçte telefonu elime alamıyorum yasak radyasyon etkılıyormus dedıler her onlemi almaya çalışıyorum arada bı cok konuşma gerek olmadıkça gırmıyorum ama sızde sakın telefonu yanınıza yastıgınız altına gogsunuzun orada uyumayın canlarım dıkkat edın
En az aranızda 50 cm olacak dıyorlar uyurkenBaş ucumda komidinde duruyor bnm
İyiyiz çok şükür
Moral önemli,eşin ne diyor naptinızBır bucuk aydır tedaviye yenı başladım sayılır ne kadar surece bana bağlı gene kadar çabuk ıyılesırsem canım
İnşallah canımBır bucuk aydır tedaviye yenı başladım sayılır ne kadar surece bana bağlı gene kadar çabuk ıyılesırsem canım
Oyle abla suan eşim bırak artık yeter dıyor o kadar alışmışızki bn suan eşimden gırdım kendı telefonımu sattım dırek yoksa ha şuna bakıyım şunu yapıyım elımden gıtmıyor duSagol canim hep aynı seyler aynı yerdeyiz iste ne olsun
Rabbim safi isminle sifani versin,
Evet telefon elimizden düsmez oldu yazık kendi elimizle kendimizi öldüruyoruz
Eşim yanımda hep destekcı şükür abla elımden gelenın fazlasını yaptı Allah razı olsunMoral önemli,eşin ne diyor naptinız
Annemler geldı yanıma bnde kalıyorlar onlar bazen bn okula götürüp getırıyorjm cocukları moral olsun dıyeİnşallah canım
Moral çok önemli bu hastalıkta sakın üZme kendini
Çocuklara bakabiliyormusun yardım eden var mı yanında
Canım benim haklısın ama yediklerimiz ictiklerimiz hersey etkili artık sadece telefonla olsa keske..Hepınız ıyımısınız nasıl gıdıyor bn bu süreçte telefonu elime alamıyorum yasak radyasyon etkılıyormus dedıler her onlemi almaya çalışıyorum arada bı cok konuşma gerek olmadıkça gırmıyorum ama sızde sakın telefonu yanınıza yastıgınız altına gogsunuzun orada uyumayın canlarım dıkkat edın
Rabbim yardımcin olsun kendine iyi bak olurmu,güzel haberlerini bekliyoruzBn şimdi gidiyorum tekrar gırerım ınsallh hepımız duanızda benı unutmayınsızı seviyorum
Hoş geldin canım
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin hacercim sıkma canını gelir geçer inşallah tez zamanda şükür erken farketmişsin moralini yüksek tutMeme kanseri teşhisi konuldu abla
Hazır paketli gıda tüketme şekerden uzak dur canımHepınız ıyımısınız nasıl gıdıyor bn bu süreçte telefonu elime alamıyorum yasak radyasyon etkılıyormus dedıler her onlemi almaya çalışıyorum arada bı cok konuşma gerek olmadıkça gırmıyorum ama sızde sakın telefonu yanınıza yastıgınız altına gogsunuzun orada uyumayın canlarım dıkkat edın
Sıkma canını o bir şekilde beslenirOglumu sütten kestim cok zor oldu bnm için en çok ona üzüldüm
Bugün ki menüm
Sabah
Peynir
Bir salatalık
3 çeri domates
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir kupa şekersiz çay
Ara öğün
Balkabaklı tarçınlı bar , bir kupa yeşil çay
Öğlen
Tutmaç çorba
Tavuk şinitzel
Ayran
Bir dilim kepek ekmeği
Ara öğün
3-4 kepekli galeta, bir kupa rezene çayı
Akşam
Bir adet yulaf bar
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Sabah
Peynir
Bir salatalık
3 çeri domates
Bir kupa şekersiz çay
Ara öğün
Öğlen
Tutmaç çorba
Tavuk şinitzel
Ayran
Bir dilim kepek ekmeği
Ara öğün
Akşam
Bir adet yulaf bar
18 Ekim menü
Sabah sucuklu bir yumurta
Bir bardak çay bir dilim keçi peyniri 3 zeytin yarım avakado sos bir dilim kızarmış ekmek.
oglen kahve meyveli yoğurt 5 kaju.
akşam 6 kaşık susuz barbunya 4 kaşık bulgur pilavı bir kase yoğurtlu semizotu.
su 2 litre oldu E Elif_Eylul @Ysmn52
Kahvaltı klasik işte yav yazdırmayın bana
Ara 1 avuç üzüm 3-5 tane nar
Akşam kapuska, salata, 1 bardak ayran
Su 3
E Elif_Eylul
M Mavi Menekse
Afiyet olsun kızlarE Elif_Eylul @N E S L i
Tıkındıklarım
11:30 ekmeğin içi 1rokalı narlı peynirli salata
14:30 3-4 mercimek köfte 1 bardak ayran
Ara kahve 2 çiko
18:00 6-7 yk kabak yemeği 3-4 çatal makarna 3 yk yoğurt
Hacer nasılsın canım.cok geçmiş olsun.rabbim safi ismiyle şifa versin inşallahMeme kanseri teşhisi konuldu abla
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Sabah
Peynir
Bir salatalık
3 çeri domates
Bir kupa şekersiz çay
Ara öğün
Öğlen
Tutmaç çorba
Tavuk şinitzel
Ayran
Bir dilim kepek ekmeği
Ara öğün
Akşam
Bir adet yulaf bar
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah peynirli domatesli omlet
2 dilim ekmek
Öğlen yarım avuç yerfıstığı
1 çatal ucuyla şekerpare
Akşam kuru fasulye bol salata
Spor 30 dk yürüyüş yaptım
E Elif_Eylul M MissHayaLetyazarhanim35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?