- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #120.161
Aaa rüya demisken hemen anlatayim senide gördümHe gece çok değişik rüyalar gördüm
Kız yok bana göre süs hos duruyor o kadarBi gün parama kıyıp alıcambizim bu yakınlarda yok kasabaya falan gidersem alırım. Onuda deneyeyim eksik kalmayayım
Ooo bugünde kalbinde gözler fışkırıyor maşallahNazara nazar boncugunun ise yarayacağını dusunmuyor demek ki
Sağol kuzumBencede guzel oluyor Afiyet olsun
Ooo bugünde kalbinde gözler fışkırıyor maşallah
Bilmiyorum ki hiç yarın çıkıcamm inşallah kısmetse bakarım uygunsa alırım. Eskiden çok az oluyordu bizde pahalı diyorlardı şimdi herşey bollaşdı artık düşmüştür benceCokmu pahali acaba
Yine abuk subuk birşey gördün dimiAaa rüya demisken hemen anlatayim senide gördüm
Bencede düsumüstü,dedigin gibi eskiden böyle seyleri alamazdik,Bilmiyorum ki hiç yarın çıkıcamm inşallah kısmetse bakarım uygunsa alırım. Eskiden çok az oluyordu bizde pahalı diyorlardı şimdi herşey bollaşdı artık düşmüştür bence
Popo açık boğazlı kazakBitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi
Yine abuk subuk birşey gördün dimi
Yoo örtüktüPopo açık boğazlı kazakpopon açık mı uyudun gı
Tamam kapa bugünlük yeter6. Hissimin penceresini açtım bugün hava alsın diye ondan
Bidaha anlatmıcam sanaTıka tıka kulğını gözünü hepsini
Konu ben olunca hep abuk şeyler görür zatenYine abuk subuk birşey gördün dimi
Ayşenin kıçını gprmemiştin rüyanda onuda gördünya maşallahBitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi
AaaaKonu ben olunca hep abuk şeyler görür zaten
TamamTamam kapa bugünlük yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?