- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #120.181
Ayşenin kıçını gprmemiştin rüyanda onuda gördünya maşallah
Artık nasıl bir kinaya gittiysekAyşenin kıçını gprmemiştin rüyanda onuda gördünya maşallah
Gidiyom
Bnde aynı artık seviyorumYa ben önceden avakado sevmezdim şimdi de sos yapıp tosta ekmeğe sürüyorum ya da ekmeğe banıp banip yiyorum 10 numara oluyor
Dün kilot sütyen diye diye rüyana girmişBitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi
Bnde aynı artık seviyorum
Baby avokado hele daha güzel bi kere netten sipariş vermiştim
Dün kilot sütyen diye diye rüyana girmiş
Yeşillik vardı protein tavuk ve meyve eklemiştimSen kendin bilirsin ama ağır spor yapip o menuyle beslenmen ilginc,artirman lazim menunü
Dün bisey yoktu menunde
Beni rüyalarından mahrummu bırakcanBidaha anlatmıcam sana
Nokrayı koydu bu rüyayla benceKonu ben olunca hep abuk şeyler görür zaten
Dur dur gelsinde kınayı nerenize yaktınızı öğrenelimArtık nasıl bir kinaya gittiysek
Açık değil mi nereye yaktigimizDur dur gelsinde kınayı nerenize yaktınızı öğrenelim
Onda rüyalar bizde yorumlar bitmezNokrayı koydu bu rüyayla bence
Nazar boncuğu hurafe bu arada nazar var evet ama nazar boncuğu hurafe ve kullanılmaması gerektigini söylüyor hocalarNazara inanıyorumdaa onun bi işe yaradığına inanmıyorum
Sabah canm kahvaltı yapmak istemediGünaydın canım simdi yazabilirsin
Sen kesin üstünü örtmeden uyuyorsun bu ruyaların baska anlamı var mıdır bilememBitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?