- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #120.361
Olur tabi :)Doktor hanım bişi sorsam olar mı ?
Normalde bn az tuzlu yiyordum son 2 haftadır aşırı tuzlu yeme ihtiyacı duyuyorum nedendir acaba?Olur tabi :)
artık hiçbişi ucuz değil , hatta ucuz olmaısnı zaten beklemiyorum ama bari normal fiyat aralığında olsalarKücük Kıza tek kisilik battaniye alayım dedim en ucuzu lcwkikide 225tl carsida 300tl bune
Herşey ateş pahası olmuş maalesefKücük Kıza tek kisilik battaniye alayım dedim en ucuzu lcwkikide 225tl carsida 300tl bune
hımm genelde tiroid hormon eksikliğinde olur bu, tuzun içindkei yiotu ister vücut , bi bakmak lazım kanlaraNormalde bn az tuzlu yiyordum son 2 haftadır aşırı tuzlu yeme ihtiyacı duyuyorum nedendir acaba?
Triod geçen hafta baktırdım normal çıktı zaten normalde de kullanıyorum ilaçhımm genelde tiroid hormon eksikliğinde olur bu, tuzun içindkei yiotu ister vücut , bi bakmak lazım kanlara
Ucuz degilde yani azbiraz biseyler ucuz olmali kıza elbise alayim dedim kirmızı etiket diye 150tlartık hiçbişi ucuz değil , hatta ucuz olmaısnı zaten beklemiyorum ama bari normal fiyat aralığında olsalar
Hosgeldin canim takimlar kapanalı 1sene olduMerhaba hanımlar . Bugün uzun yıllar sonra foruma ilk girişim bir de ne göreyim cuma zayıflama yarışması bitmiş. Çok ama çok üzüldüm. Bazı sağlık sorunları sebebiyle bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi geri döndüm ama nereden başlayacağımı bilemedim. Yardımcı olur musunuz.
Triod geçen hafta baktırdım normal çıktı zaten normalde de kullanıyorum ilaç
TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ FALAN VAR MI , EĞER NORMALDE TİROİD İLACI KULLANIYORSAN ARADA BÖYLE OLABİLİRTriod geçen hafta baktırdım normal çıktı zaten normalde de kullanıyorum ilaç
Doktorum sen ne güzel doktorsun yaa bereket para istemiyorsun bizdenTANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ FALAN VAR MI , EĞER NORMALDE TİROİD İLACI KULLANIYORSAN ARADA BÖYLE OLABİLİR
Arada oluyor tansiyon düşükllüğüTANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ FALAN VAR MI , EĞER NORMALDE TİROİD İLACI KULLANIYORSAN ARADA BÖYLE OLABİLİR
hemen doldurup geliyorum teşekkür ederim.Hosgeldin canim takimlar kapanalı 1sene oldu
Çogu uyeler bende dahil günlük açtık,yaklasik 2seneyi gecik takimlardayim
Burda devam etmek istersen ilk sayfadaki formu doldur seni taniyalim
Rica ederim bekliyorumhemen doldurup geliyorum teşekkür ederim.
İ ban atıyormuşDoktorum sen ne güzel doktorsun yaa bereket para istemiyorsun bizden
Atmaz yawwwwİ ban atıyormuş
ŞakaydıAtmaz yawwww
Bende şaka yaptimŞakaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?