- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #121.101
Kiz o hep izler
Kafaları karısmıs olsa gerekDavatiye geldi 2side ayni kişinin biri erkek tarafı biri kız tarafindan
Bu salaklar aynı köyde nasil anlastilarsa artık 1saat arayla düğün yemegi var
Cuma kına cumartesi tavuk alma ne alakaysa?
Cumartesi dügün yemegi erkek tarafı 3le4
Kız tarafı 4le5 anlasmaya bakin hele
Yemekten yemege geçcez
Insan 1gün sonra yapar yada biri öglen biri aksam verir
Geçmiş olsun Allah sifa versin inşaallahKızlar ya oğlumun ateşi çıktı hasta şurup vs verdim ama bu gece yine uyku yok bana
Kadın ismini yanlıs söylemiş onu diyorduKız yeminle Ayfer yazdın oraya öyle bişi oldu aklımda
Yok sen kadın adıma Ayfer demez mi dedin yanlıs söyledi dedin o mesajdaBenmi yanlış yazdım acep hocam valla arzu zaten benden ayfer olmaz cık
Aha doğrucu davut geldiYok sen kadın adıma Ayfer demez mi dedin yanlıs söyledi dedin o mesajda
Eline koluna sağlık muhtesem gözüküyorÇok teşekkürlersafari en sevdiğim
Eline emeğine sağlık bir hafta bitti
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ ️ ️️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @dfn0714 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️️ @Ysmn52 ️ ️ ️ ️ ️️ ️ ️ C Chikolata_gozlum ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @sabahvesen ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @M_atruska ️ ️️ ️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️️ @Gokyuzu_kadar ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @badem000 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @kittenlove ️️ ️ ️ ️ ️ ️ ️️ ️
Eline emeğine sağlık bir hafta bittiben hep yeşil
Günaydın canımGünaaayyddııınn , hayırlı cumalar booolll eksilerrr
Günaydın canımGünaydın
Çok geçmiş olsunKızlar ya oğlumun ateşi çıktı hasta şurup vs verdim ama bu gece yine uyku yok bana
Günaydın canım
Günaydın canımGünaydınlar
Hayırlı cumalar
Nasıl oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?