- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #121.141
Ona bakmadım ben favorilere ekledimYüzüklerin efendisi güç yüzüklerini bitirdim dizi versiyonunu
Ana ben miTebriklerkardes gene kaptın
O eksik kalsinOna bakmadım ben favorilere ekledim
Yok benim ikizimAna ben mi
Günaydın
Günaydın canım
Günaydınlar
Hayırlı cumalar
GünaydınGünaydın hayırlı cumalar
Günaydın canımGünaydınhayırlı cumalar
İşte bende onu diyorum sürekli aynı şey hani drgisen birşey yok.Kız diziler çok saçma yeminlen sürekli ölüp ölüp dirilen ve bitmeyen aşk üçgenleri
Günaydın canımGünaydın bayanlar , dün menü girişi yapamadım arkadaşımın babası vefat etmişti cenaze evindeydik.
Sabah tartıldım ama görüntü almayı unuttum .
67.9 kg çıktım
kittenlove E Elif_Eylul
Tamam canım sağol. Evet eksiyi gördüm şükür. Regl oldum. Biraz da onun rahatlığı oldu ödem attım sanırım .Günaydın canım
Başınız sağolsun Allah sabır versin
Cok guze.eksi canim tebrikler
Bu hafta böyle olsun haftaya fotografli atarsin
Bugün biraz daha iyi şükür ablam doktor gelsinde görmeye hani ne dicekNasıl oldunuz
GünaydınGünaydınhayırlı cumalar
Şükür canimBugün biraz daha iyi şükür ablam doktor gelsinde görmeye hani ne dicek
Haftaya daha guzel olurTamam canım sağol. Evet eksiyi gördüm şükür. Regl oldum. Biraz da onun rahatlığı oldu ödem attım sanırım .
Şükür canim
Gönder gitsinBenim kız okula gitmek istiyorum diye ağlıyor
Vaaoooovvvvvvvvv
Ya çok geçmiş olsunDün gece babam rahatsızlandı. Daha önce kalp krizi geçirdiği için telaşlandık kardeşim acile götürdü geldiklerinde 4 e geliyordu saat. Uyuyamadım derken bugün feci kanamam var. Sabah 7.30 dan beri değiştirdiğim 3. Ped.
Kendimi zor kazıdım sabah yataktan. Yanıma yemek bile alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?