- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #122.581
Tünaydın canimmTünaydın kızlar
3makina çamaşır attim süpürdüm sildim bende ama genede aşasına sinirim bozuluyorCamasirlar makina da bulaşıklar da dizildidaha ev toplanmadi ama hiç halim yok
Kız niye sinirin bozuluyor önce dağılacak sonra birden toparlanacak sen aşağısı yokmuş farzet3makina çamaşır attim süpürdüm sildim bende ama genede aşasına sinirim bozuluyor
Nasıl farzedeyim ordan giris çıkışKız niye sinirin bozuluyor önce dağılacak sonra birden toparlanacak sen aşağısı yokmuş farzet
Yok orası yok yokNasıl farzedeyim ordan giris çıkış
Tam dayaklıkBizde çarşıya alışveriş yapamaya gidecektik arkadaş aradı gelicez diye gitmedik yarın gideriz dedi bu defada geç geliriz demiş
Sinir oldum ya bende erken gelip giderlerse yine gideriz dedik de bugün kalacak yarin bişi çıkmazsa giderizTam dayaklık
+1 diyebilirim...hatta çocukların duşu varCamasirlar makina da bulaşıklar da dizildidaha ev toplanmadi ama hiç halim yok
MisafirlerinmiGeliyorlar gelmekte olanlar
YesssMisafirlerinmi
Kolay gelsin ozaman
Ya geri basmışım okuyorum okuyorum bitmiyor
Bende dedim bu kız napiyor ordaYa geri basmışım okuyorum okuyorum bitmiyorbı baktım
Ya kızımın öğretmeni 29 Ekim için tişört istemiş onu alayım dedim bi de küçük kıza 2 parça bişey aldım.700 lira ödedimBende dedim bu kız napiyor orda
Sağol ablamKolay gelsin ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?