Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pazar telasi var bende de ya. Cocuklari yikadim yemek hazirla o bu. Azcikda salonda sızmışım cocuklar kurabiye istedionu firina attim. Aksam yemegi telasindayim suan
Pazar günü aynı dediğin gibi oluyor hafta ortasi daha güzel geciyor benim

Pazar günü aynı dediğin gibi oluyor hafta ortasi daha güzel geciyor benim
Evet kesinlikle hafta sonlarini sevmiyorum
Birde benim bidiklar cok dalasiyorlar. En azindan hafta ici oglanin ana okulu eve gelmesi oglen zaten. E ogle uykusu derken zaman geciyor. Aksamda babalarina sarıyorlar pek iyi oluyor

Evet kesinlikle hafta sonlarini sevmiyorum
Birde benim bidiklar cok dalasiyorlar. En azindan hafta ici oglanin ana okulu eve gelmesi oglen zaten. E ogle uykusu derken zaman geciyor. Aksamda babalarina sarıyorlar pek iyi oluyor
Az kaldı günün bitmesine merak etme yarın pazartesi

Ben de karnıbahar yapacağım bugün Şöyle güzel olur dediğiniz var mı arkadaslar
Ben fırınposetine atıyorum baharatlı,zerdecal,karabiber,nane,kirmizibiber,zeytinyag hepsini karistirip atiyorum
Pisince yogurt koyarim üstune

Ben fırınposetine atıyorum baharatlı,zerdecal,karabiber,nane,kirmizibiber,zeytinyag hepsini karistirip atiyorum
Bende firina atarim genelde ama poseti denememistim hic. Aklimda olsun ❤

Eskiden 4.takimdaydın ben biliyorum seni ama sen bilmezsin beniben 6.takimdaydim
Evet 4 deydim. Baya da oldu. Pandeminim yogun oldugu yil katılmıştım. Yani isim olarak hatirlamadim zaten ama dedim acaba

Direk çigden mi yapayım az haşlamali miyim ..
İlk defa yapacağım da bu şekilde

Evet 4 deydim. Baya da oldu. Pandeminim yogun oldugu yil katılmıştım. Yani isim olarak hatirlamadim zaten ama dedim acaba
Zaten pandemi 2sene oldu takimlar kapanali 1sene oldu

Ispartada anaokulunda cocuk tursu kurarken kaynarsu dolu caydanligın sapı kopuyor boyundan asaya 1.ci derece yanik olusmus
Annesinim elinde miymis caydanlik. Ay kurban olurum ya. Allah sifa versin☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…