- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #122.621
Pazar günü aynı dediğin gibi oluyor hafta ortasi daha güzel geciyor benimPazar telasi var bende de ya. Cocuklari yikadim yemek hazirla o bu. Azcikda salonda sızmışımcocuklar kurabiye istedionu firina attim. Aksam yemegi telasindayim suan
Evet kesinlikle hafta sonlarini sevmiyorumPazar günü aynı dediğin gibi oluyor hafta ortasi daha güzel geciyor benim
Az kaldı günün bitmesine merak etmeEvet kesinlikle hafta sonlarini sevmiyorum
Birde benim bidiklar cok dalasiyorlar. En azindan hafta ici oglanin ana okulu eve gelmesi oglen zaten. E ogle uykusu derken zaman geciyor. Aksamda babalarina sarıyorlar pek iyi oluyor
Ben fırınposetine atıyorum baharatlı,zerdecal,karabiber,nane,kirmizibiber,zeytinyag hepsini karistirip atiyorumBen de karnıbahar yapacağım bugünŞöyle güzel olur dediğiniz var mı arkadaslar
Evet evet. Tanıştık mi yoksa biz
Bende firina atarim genelde ama poseti denememistim hic. Aklimda olsun ❤Ben fırınposetine atıyorum baharatlı,zerdecal,karabiber,nane,kirmizibiber,zeytinyag hepsini karistirip atiyorum
Pisince yogurt koyarim üstune
Posette gayet güzel oluyor canim deneBende firina atarim genelde ama poseti denememistim hic. Aklimda olsun ❤
Eskiden 4.takimdaydın ben biliyorum seni ama sen bilmezsin beniEvet evet. Tanıştık mi yoksa biz
Evet 4 deydim. Baya da oldu. Pandeminim yogun oldugu yil katılmıştım. Yani isim olarak hatirlamadim zaten ama dedim acabaEskiden 4.takimdaydın ben biliyorum seni ama sen bilmezsin beniben 6.takimdaydim
Direk çigden mi yapayım az haşlamali miyim ..Ben fırınposetine atıyorum baharatlı,zerdecal,karabiber,nane,kirmizibiber,zeytinyag hepsini karistirip atiyorum
Pisince yogurt koyarim üstune
Yok ya cigden koy hepsini poset zaten cabuk pisirme ozelligi var 15 20 dk piserDirek çigden mi yapayım az haşlamali miyim ..
İlk defa yapacağım da bu şekilde
Zaten pandemi 2sene oldu takimlar kapanali 1sene olduEvet 4 deydim. Baya da oldu. Pandeminim yogun oldugu yil katılmıştım. Yani isim olarak hatirlamadim zaten ama dedim acaba
AAA tamam..yemeğimi yapıp geliyorumYok ya cigden koy hepsini poset zaten cabuk pisirme ozelligi var 15 20 dk piser
Baya olmus yinede. 2 sene. Iyi aklinda kalmisim ben dun ne yedigimi hatirlamiyorumZaten pandemi 2sene oldu takimlar kapanali 1sene oldu
Annesinim elinde miymis caydanlik. Ay kurban olurum ya. Allah sifa versin☹Ispartada anaokulunda cocuk tursu kurarken kaynarsu dolu caydanligın sapı kopuyor boyundan asaya 1.ci derece yanik olusmus
9 Aralık tez teslim tarihime kadar arada gelip bakıp kaçıyorum kaptancım. Çalışmaları hızlandırdım biter bitmez geliyorum inşallah E Elif_Eylul@ozlemblc ooo kimleri görüyorum
Ben aktifim 3sene olcak nerdeyse ben hatirlarim takimlar arasi yarislar vardiBaya olmus yinede. 2 sene. Iyi aklinda kalmisim ben dun ne yedigimi hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?