- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #142.841
Bnm değil canım bebeğim 1 yaşına girditeşekkürler
Ay geçmiş olsun. Kız boşver iyileşmene bak önce sağlık.
Evet hamdolsun bize çocuklara hiç bişey olmadı cana geleceğine mala gelsin yazın sonlarına doğruCiddimisin sen arabanmı yandi
Amin cümlemizinkiYaaaaçok mutlu oldum maşallah maşallah sağlıkla büyüsün inşallah analı babalı
Teşekkür ederim canım benim haklısın
Gerçekten buna çok üzüldüm he .Benimki durduk yere yandı mesela hamdolsun seninki bana benimki sana uymaz dert imtihan herkesin başında gülmeye eğlenmeye gelmedik öyle baktığın zaman ufak tefekte olsa büyük te olsa herkes biseyler cekiyo kaptanım yani sıralaması yok
Sağolasın tesekkur ederimÇok geçmiş olsun sana da bacumAllah şifa versin
Neden anlatmadin hiç,nasil oldu gecmis olsunEvet hamdolsun bize çocuklara hiç bişey olmadı cana geleceğine mala gelsin yazın sonlarına doğru
Yok kız saçmaladım sadece o kadar hırslı değilimGecmiş olsunmasallah ne hırslısın
Ya çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallahEvet hamdolsun bize çocuklara hiç bişey olmadı cana geleceğine mala gelsin yazın sonlarına doğru
Bnm olayları az çok biliyorsunuz yine çok şükür bugünümüze
Hiç üzülme canım veriyoken iyi de aliyoken neye uzulecegiz Allah verdi Allah aldı afet oldu napalim yani biz kazanmadikki biz yapmadık ki Allah kazandırdı Allah verdi bizden bişey gitmiyo yada gelmiyo böyle düşünmek lazım o yüzden bizim yaşamımızı çok etkilemedi üzüntü anlamında ama arabasizlik zor işGerçekten buna çok üzüldüm he .
Kız cok gecmiş olsun Rabbim beterinden saklasınBenimki durduk yere yandı mesela hamdolsun seninki bana benimki sana uymaz dert imtihan herkesin başında gülmeye eğlenmeye gelmedik öyle baktığın zaman ufak tefekte olsa büyük te olsa herkes biseyler cekiyo kaptanım yani sıralaması yok
Aynn öyle rabbim rızk verir yenisi gelir inşallahHiç üzülme canım veriyoken iyi de aliyoken neye uzulecegiz Allah verdi Allah aldı afet oldu napalim yani biz kazanmadikki biz yapmadık ki Allah kazandırdı Allah verdi bizden bişey gitmiyo yada gelmiyo böyle düşünmek lazım o yüzden bizim yaşamımızı çok etkilemedi üzüntü anlamında ama arabasizlik zor işgit geller zorlaştı çarşıya pazara
Ne bilim canım anlatmadım şimdi laf geldide söyledimYa çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah
Hiç anlatmadın
Hiç üzülme canım veriyoken iyi de aliyoken neye uzulecegiz Allah verdi Allah aldı afet oldu napalim yani biz kazanmadikki biz yapmadık ki Allah kazandırdı Allah verdi bizden bişey gitmiyo yada gelmiyo böyle düşünmek lazım o yüzden bizim yaşamımızı çok etkilemedi üzüntü anlamında ama arabasizlik zor işgit geller zorlaştı çarşıya pazara
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın imtihanlarimizi kolay etsin inşallahKız cok gecmiş olsun Rabbim beterinden saklasın
Yok canım şikayet olur mu hepsinden bi ders çıkarmak gerekiyorNe bilim canım anlatmadım şimdi laf geldide söyledimkimi kime şikayet edeyim şikayet gibime geliyo
Çok sevdim seni . Bende sabahtan beri şikayet ediyorum kolum kolum diye . Yazık bana . Çok haklısın mız mız etmemek lazım . Çok büyük ders verdin bana şuanAmin canım rabbim kimseye yaşatmasın imtihanlarimizi kolay etsin inşallah
Biz evde balkonda otururken oğlum geldi baba arabadan ateş cikiyo deyince bı kostukki ön taraf tutuşmuş alev alev su hortum bilmemne itfaiye geldi falan söndürdük tabi ama araba kullanılmaz halde hurdaya kablolardan çıkmış sanırımNeden anlatmadin hiç,nasil oldu gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?