- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #142.861
Büyük sikinti atlatmissiniz valla. Allahtan cana gelmemis..cok gecmis olsunEvet hamdolsun bize çocuklara hiç bişey olmadı cana geleceğine mala gelsin yazın sonlarına doğru
Benim hep korktuğum şeydir bu . Çok şükür size bir şey olmamış şükürler olsunBiz evde balkonda otururken oğlum geldi baba arabadan ateş cikiyo deyince bı kostukki ön taraf tutuşmuş alev alev su hortum bilmemne itfaiye geldi falan söndürdük tabi ama araba kullanılmaz halde hurdaya kablolardan çıkmış sanırım
Evet imtihan oluyoruzda kazanıyoruz dur inşallah Allah'ım kimseye kazanamayacagi ağır büyük imtihanlar vermesinYok canım şikayet olur mu hepsinden bi ders çıkarmak gerekiyor
Cookk sağolun kızlar Allah hiç birimize yaşatmasın inşallah kolay kolay ufak tefek sıkıntılarla geçirelim günlerimizi inşallah güzel güzelBüyük sikinti atlatmissiniz valla. Allahtan cana gelmemis..cok gecmis olsun
Uykudam WC kalktımGece kuşu hayırdır
Çok şükür canım evetBenim hep korktuğum şeydir bu . Çok şükür size bir şey olmamış şükürler olsun
Günaydın canımGünaydın güzel hatunlar
Geçmiş olsun canım once sağlık dikkatli ol gerekirse doktora göster.Kızlar kolumu aşırı incittim düştüm. İyileşene kadar bir çok sporu yapamicam yürüyüş ve leslie ağırlık vs yapamicam çok üzgünüm
GünaydınGünaydın
Afiyet olsun canım sen bana bakma kafa bir milyonBunu yaptım kaptanım tahmin ettim eksik yazdığını çünkü daha önce yazmistin tarçın vs de vardı
GünaydınGünaydın
Evet nasipsiz dayak bile yenmezmisAynn öyle rabbim rızk verir yenisi gelir inşallah
Millete olur olmaz gelir. Ben de yolunu bekliyorumHay bu vc nin olur olmaz gelir
Kız ben ishal olmuşum ondan yoksa gece hiç kalkmamHay bu vc nin olur olmaz gelir
Hiç sorma bende bekliyorum cumaya ne kaldı şunun şurasında artı çıkacak hayaletler bitter canıma okuyacaklarMillete olur olmaz gelir. Ben de yolunu bekliyorumbu ara cok sikinti oldu bu bana ya
:) ay güldüm kusura bakma ama haklısın hahaha bende aynıyım bu aralar :)))Millete olur olmaz gelir. Ben de yolunu bekliyorumbu ara cok sikinti oldu bu bana ya
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?