- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.561
Evet bunda et yediğini anlıyorsunGüzeldi canım tarif için teşekkürler..sirke yumuşacık yaptı köfteyi.pekmez de koydum.ev halkı da lezzetli bulduben hep soğan sarımsak koyuyordum bunda biraz daha et tadı fazlaydı.şiş köfte gibi
Ayy kaç kilosun çok az yemeklerin takviye magnezyum vs alıyor musunİyi akşamlar arkadaşlar
4 Aralık Menü
Kahvaltıda salata şekersiz çay
Akşam
Kabak sote yoğurt 1, 2 kaşık bulgur pilav birkaç ceviz
5 Aralık Menüm
Kahvaltı haşlanmış yumurta , peynir 2 dilim tb ekmeği şekersiz çay
Arada şekersiz sütlü kahve
Akşam
Büyük bir kase yoğurtlu çorba 2 kaşık b.pilavı
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
10.00 yarim simit 1 dilim peynir 2 catal yumurta 1 tk bal
12.00 5 cig badem
14.00 ton baliklo salata
Aksam canim istemedi meyve yedim
1 litre su
İyi geceler canımİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
Evet evet kesinlikleEvet bunda et yediğini anlıyorsun
Bizim favori tarifimiz
pekmezin verdiği tatlılıkla çok yakışıyor
Iyi gecelerİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
3 ye yiyorsun aç bırakıyorsun birden saldırı oluyor bi düzen oluştur aç bırakma demekki sana yaramıyorKacamaksizim nerdeyse yani üstelik açlık yapıyorum akşam 3 te yiyorum son lokmami sabah ta 7 de kahvaltımı şimdi hadi oruç tutuyorum değişti saatler şimdi gene 12 saatte bir yiyeceğim gene açlık yapacağım yani ama değişimi bilmiyorum tartı
30 sayfada bana kitlendiSonunda
Amin canımAllah kabul etsin canım
Bize ne cıkma
Çok geçmiş olsunBir hasta da bende alerjik üstüne beta da gelince zorluyor Bu yıl salgın üstüne salgın allah sağlık versin
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşallahBir hasta da bende alerjik üstüne beta da gelince zorluyor Bu yıl salgın üstüne salgın allah sağlık versin
Çok geçmiş olsunBir hasta da bende alerjik üstüne beta da gelince zorluyor Bu yıl salgın üstüne salgın allah sağlık versin
56 buçuk kiloyum :)) Valla bu yemeyle bile vermekte zorlanıyorum kiloyu.Ayy kaç kilosun çok az yemeklerin takviye magnezyum vs alıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?