- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.641
Bende midemiGünaydınlarrrr
Günaydın . Çok şükür canlmGunaydiiinn. Dun geceyi atessiz atlattik cok sukur
menün nerdeeee M Mavi Menekse
Menu kontrolu Cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @Klassklasik ️ ️ ️ ️ @damlalar ️ ️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ @sulisim ️ ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ ️ @dfn0714 ️ ️ ️ ️ ️ @klbk33 ️ ️ ️ ️ @Sekerpareeee ️ ️ ️ ️ @Lavinia_98 ️ ️ ️ ️ maya91 ️ ️ ️ C Chikolata_gozlum ️ ️️ ️ ️ D _DeryaSultan_ ️ ️ ️ ️ @Serenajp ️ ️ ️ ️ @happiness s ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ @adigenisse ️ ️️ ️ ️ @Gokyuzu_kadar ️️ ️ ️️ ️ @Seraayms ️ ️ ️ ️ @M_atruska ️ ️ ️ ️ @H a p p y ️ @annym ️ @Lizozom55 ️
Ya ben sizi yerim
Oğlun aklimda kalmişYa ben sizi yerimoğlum değil kızımın doğum günü ama olsun unutmamışsınız ya ay çok şekersiniz ya
Günaydın kuzucuklar
Günaydınlarrrr
Gunaydiiinn. Dun geceyi atessiz atlattik cok sukur
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Birinin doğum günü diye biliyorumda kızmı oģlanmı bilemedim gecmise bakmayi üşendim bacumsuçok teşekkür ediyorum bacummmm oğlan büyük olan o 14 mayıs küçük olan kızım ama fark etmez sonuçta çocuklarım benim
Günaydın kızlar
Nice mutlu yaşları olsun kuzucuğunYa ben sizi yerimoğlum değil kızımın doğum günü ama olsun unutmamışsınız ya ay çok şekersiniz ya
Olsun aman ne fark ederBirinin doğum günü diye biliyorumda kızmı oģlanmı bilemedim gecmise bakmayi üşendim bacumsu
Evet canım bende diyete baalayimca kızartma kek börek poğaça gibi hamurisini yapmıyorum fırın bozuldu o da mana olduYa ortim bugün nedense çok acıktım midem bulandı açlıktan 18:00 oruç başlıyor ondan sonra midem çok bulanınca zeytin yedim eşim masterşef izleyip su böreği su böreği diye sayıklıyoryani lafa gelince kilo versen iyi olur icraata gelince pasta çörek doldurur yer
Benim çocuklarda kilolu yememeleri gerek yemeyen çocukta zor yiyen çocuğa yeme demek de zorkendime kızıyorum evdeki beslenme ve yemek alışkanlıkları bana bağlı kilolu olmamızdaki en büyük etken yanlış beslenme diyete başlayalı evde de pilav börek yapmıyorum bir şekilde düZene girmemiz gerek
Teşekkür ederizNice mutlu yaşları olsun kuzucuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?