- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.661
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bizde geçen hafta geçirdikBir hasta da bende alerjik üstüne beta da gelince zorluyor Bu yıl salgın üstüne salgın allah sağlık versin
Neden uyuyorsunuzki uyumayın
Namaza felan kalkmadinizmi
Çişiniz gelmedimi
Gece acıkanınız olmadimi
Sahura kalkan felan
topiğin küçüğü yapsın bugün
NononoBen bugün pek diyete uyabileceğimi sanmıyorumşimdiden kusuruma bakmayın. Aslında bozmayacaktım ama sanırım bozacam bugünlük
Günaydın canımGünaydin
belki yaş olarakta küçüktürBoy olarak küçükse C Chikolata_gozlum
nasıl bozucaksınBen bugün pek diyete uyabileceğimi sanmıyorumşimdiden kusuruma bakmayın. Aslında bozmayacaktım ama sanırım bozacam bugünlük
Ya ama şimdi kaptanım . Babamız sürpriz yapacak ben fazla abartmadan yetim accukNonono
Bugün telafi yapmak istiyorum kaptan..öğlen sebze akşam çorba olacak gibi ..kahvaltıyı atlamalı miyimGünaydın canım
Iyi tamam doğum günlerinde bisey diyemiyorumYa ama böyle şaşırırsanız
Ya ama şimdi kaptanım . Babamız sürpriz yapacak ben fazla abartmadan yetim accuk
ay şey aslında bugün benim de doğum günüm olabilir, hamburgerden pasta düşünüyorumIyi tamam doğum günlerinde bisey diyemiyorum
Atlama ya neden atlıcaksın güzel bir kahvaltı yapBugün telafi yapmak istiyorum kaptan..öğlen sebze akşam çorba olacak gibi ..kahvaltıyı atlamalı miyim
Allah razı olsunIyi tamam doğum günlerinde bisey diyemiyorum
Dogummu olabiliray şey aslında bugün benim de doğum olabilir, hamburgerden pasta düşünüyorum
Hissettiğin gibi beslen . Atlarsan kötü olacaksa hissedersin bunu . Sen boşver aynen devam et diyetineBugün telafi yapmak istiyorum kaptan..öğlen sebze akşam çorba olacak gibi ..kahvaltıyı atlamalı miyim
düzenledimmmDogummu olabilir
Şunu anladiysam arap olayımay şey aslında bugün benim de doğum günüm olabilir, hamburgerden pasta düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?