- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.041
Baksana kac kere etiket yaptim bu insanlar çok degisik
Hani gizli üye demisti herkesi denemeden listeye alma diye
Çok doğruHani gizli üye demisti herkesi denemeden listeye alma diye
Tamam eşim huu nerdesin ses yok
Tamam sende dedinÇok doğru
Gerçi bizde dedik amayani bn
Başlangıç 120 derkenTamam eşim huu nerdesin ses yok
120 nin üstüde var ama ben 120 yi kabul ediyorumBaşlangıç 120 derken68 e mi indin
Tebrik ediyorum...ne kadar zamanda oldu120 nin üstüde var ama ben 120 yi kabul ediyorum
Ooo maşallah120 nin üstüde var ama ben 120 yi kabul ediyorum
İnşallah ablacımÜzülme kuzum gene gelirler
Kendi yerime yenedim ama senin yerine yirim bana bişiy olmaz öyle dimiibenimde en bi sevdiğim
Başlangıç 120 derken68 e mi indin
Şöyle soyliyim 5 yilda verdim 45 ile evlendim çok zor kilo veren biriyim iğne ilaçlar kortizonlu olduğu için kilo vermem zorlasyo ama ben vericem dedim ve 5 yıldır diyetle mücadele ediyorum diyetsyene gittim hem özel hem devlet artık devlete devam ediyorum senin dönemlerinden bende geçtim ama vaz geçme o an kilo vermeyi bırak üstüne 5 ser 5 ser ekleniyo çevremde çok gördümTebrik ediyorum...ne kadar zamanda oldu
Maşallah çok güzel bir başarı hikayesi benceŞöyle soyliyim 5 yilda verdim 45 ile evlendim çok zor kilo veren biriyim iğne ilaçlar kortizonlu olduğu için kilo vermem zorlasyo ama ben vericem dedim ve 5 yıldır diyetle mücadele ediyorum diyetsyene gittim hem özel hem devlet artık devlete devam ediyorum senin dönemlerinden bende geçtim ama vaz geçme o an kilo vermeyi bırak üstüne 5 ser 5 ser ekleniyo çevremde çok gördüm
Tek sloganın şu olsun bu yaşı bir daha yasiyamicam bunu neden bedenime yapıyorum kendime böyle derim hepMaşallah çok güzel bir başarı hikayesi bencedevam edicem..ben evlendiğimde de 90 kiloydum
Teşekkür ederim canım ama daha hedefime ulaşamadımOoo maşallah
Olur inşallahTeşekkür ederim canım ama daha hedefime ulaşamadım
InşallahOlur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?