- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.061
34 yaşındayım.altılı rakamları hedefliyoruz.. diyetisyenimle iyi bi uyum yakaladık.daha öncede olmuştu diyet tecrübem.bi topikte çok iyi geldi bana..tartı günleri menü kontrolü beni sıkılmaktan alıkoydu...Tek sloganın şu olsun bu yaşı bir daha yasiyamicam bunu neden bedenime yapıyorum kendime böyle derim hepolsun hedefin ve yaşın kaç zor olsada imkansız değil kilo vermek
Anam sen benden büyükmüşsün34 yaşındayım.altılı rakamları hedefliyoruz.. diyetisyenimle iyi bi uyum yakaladık.daha öncede olmuştu diyet tecrübem.bi topikte çok iyi geldi bana..tartı günleri menü kontrolü beni sıkılmaktan alıkoydu...bu sefer mutlu yapıyorum diyetimi.sadece adet öncesi tatlı atakları zor geçiyor
Onun için yoğurt yulaf ezmesi çok verirdi benim diyetisyen bende etkili oldu tatlı krizlerim hafif geçerdi34 yaşındayım.altılı rakamları hedefliyoruz.. diyetisyenimle iyi bi uyum yakaladık.daha öncede olmuştu diyet tecrübem.bi topikte çok iyi geldi bana..tartı günleri menü kontrolü beni sıkılmaktan alıkoydu...bu sefer mutlu yapıyorum diyetimi.sadece adet öncesi tatlı atakları zor geçiyor
Sen kaç yaşındasınAnam sen benden büyükmüşsün
Heee büyüğüm ya benAnam sen benden büyükmüşsün
HeeHeee büyüğüm ya bensen 31 mi
31cikSen kaç yaşındasın
Bnde 28
36Bnde 28
Görmedim ki senicok küçük gösteriyorum diymi
Bnde senden büyüğümBnde 28
Hay maşallah
AblamBnde senden büyüğüm
AblamBnde senden büyüğüm
Bacummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?