- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.101
Menü paylaşmayınca üzülüyor ondan çıkıyorGeçmiş olsun ne yarası
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Sagol canim alerjik egzama varGeçmiş olsun ne yarası
Menü paylaşmayınca üzülüyor ondan çıkıyorkafasında yaralar
Cuma cuma. Şimdi yemem orti merak etmesakın cuma günü heee
Belki öyle dersek aksatmazlar
Eee ben günde iki üç kez yazayımMenü paylaşmayınca üzülüyor ondan çıkıyorkafasında yaralar
Korktum bi anCuma cuma. Şimdi yemem orti merak etme
Tühhh büyüyü bozdum:)Belki öyle dersek aksatmazlar
Yaaa geçmiş gitmiş olur inşallah...sarımsak denedin mi hiçSagol canim alerjik egzama var
Gözlerimde bu ara yogunlasti,gozlerimde basladiginda kafamdakilerde artıyor,kaşınıp kanıyor
Bizde yapıyoruzBen gider çocuklar ödev beni bekler yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın iyi akşamlar
Yok zaten öylesine yemiştim canimm oğlumda yediAfiyet olsun canım
Somon yanina salata?
Sagol canim denemesim sarimsak sevmemki benYaaa geçmiş gitmiş olur inşallah...sarımsak denedin mi hiç
Afiyet olsun canımSabah değişik bir patates püresi (1.5 haşlanmış patates+biraz kaşar+toz biber+1 yemek kaşığı zeytinyağı+bir tutam yeşillik gibi bişe)
Ara 1fincan dibek kahvesi+1 kurabiye
Öğlen 1 muz
Ara 5 badem
Akşam hardal soslu yoğurtlu salata üzerine 1 tavuk göğüs
Çayla minik biseler atistirabilirim yazarım. Çok az kalori aldım bugün iyi olmadı
E Elif_Eylul
B BitterCikilata
Yok yok atıştırma gayet güzel daha ne olsunSabah değişik bir patates püresi (1.5 haşlanmış patates+biraz kaşar+toz biber+1 yemek kaşığı zeytinyağı+bir tutam yeşillik gibi bişe)
Ara 1fincan dibek kahvesi+1 kurabiye
Öğlen 1 muz
Ara 5 badem
Akşam hardal soslu yoğurtlu salata üzerine 1 tavuk göğüs
Çayla minik biseler atistirabilirim yazarım. Çok az kalori aldım bugün iyi olmadı
E Elif_Eylul
B BitterCikilata
Banyo bitti heryeri gri oldu
Vernik olcak
Tek duvari beyaz kaldi
Benim koca diyor ruhum daraldi
Üstüne kötülük getirme kuzum mecbur alışıcan salma kendini onlar için böylesi daha iyi olur inşallah görüntülü konuşursun canları sağ olsun da her zaman görürsün seslerini duymak bile yeter üzme kendiniBugün hiç birşey yapmak istemiyorum
Ayy ben çok severim salatasınıBn yaptım yeşil mercimek yemeği eve bana salatası
Yemeeeee yemeeee ancak yazdımYa ben, hiçbir şey yapmadım üstelik 5-7 arası spordayım. Evde yemeğe hazır olan tek şey kurabiye akbaba gibi etrafında dönüyorum
Güle güle banyo yapBitti banyo bende bittim bugün
Keşke benimkide yapsa en azından banada destek olur benimkide şunubyiyelim bunu yiyelim geçen gece 10 olmuş hadi künefeye gidelim diyoAhahaha o da iyiymişvalla benimki 97 kiloyu görünce aklı başına nihayet geldi. Aşırı kilolu değil 184 boyunda ama biz tanıştığımızda 78 kilo filinta gibiydi öyle olunca bı batmaya başladı şükür başladı diyete. Çok katı yapıyor benimki ya hep ya hiç.
Afiyet olsun benim menüm ise E Elif_Eylul6aralik menü,
Sabah 1 dilim ekmek bir parça peynir yeşillik mantarli omlet 3 çeri bir salatalık iki bardak çay.
Öğlen bir dilim somon.
Akşam iki dilim ekmek bir dilim peynir iki küçük kup kaşar, 5 zeytin çeri domates salatalık bir çay kaşığı Nutella 3 bardak çay. E Elif_Eylul D damlalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?