- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.321
Ohh Afiyet olsunMesajlar okundu bugün kahvaltımı erken yaptım . Olası bir yeme atağının önüne geçmek içindünkü kaçamak kan şekerimi yükseltti açlık çekecektim hissediyordum
Ohh Afiyet olsun
Bende pasta yesemmikiama iyi geldi bu beni tatmin eder bugünü atlatiyim yarına kan şekeri falan yükselmez Allah ın izniyle
Yeme olmaz sen kaptansın:))) imam osurursa cemaat sıcarmış:))))) hdhdjsşsjdjdksjdhfjkrkskfıfkdşdlfıfkrkrjrjsldjflfldjdjfkfırjrkflfjflflfBende pasta yesemmiki
Sıctı balık yan giderYeme olmaz sen kaptansın:))) imam osurursa cemaat sıcarmış:))))) hdhdjsşsjdjdksjdhfjkrkskfıfkdşdlfıfkrkrjrjsldjflfldjdjfkfırjrkflfjflflf
Zaten hep diyetteyiz arada bırakmak gerek ki devam edelim dimi daktır hanımbaktım hem yapamıyorum hem stresini yaşıyorum bıraktım gitti
molasız maç kazanılmıyorZaten hep diyetteyiz arada bırakmak gerek ki devam edelim dimi daktır hanım
Babababa doktora bakın hele nasıl laflar varmolasız maç kazanılmıyor
ay ben daha izleyemedim bugün bakıcamMurat soner in altın menemen ödüllerini izlediniz mi
Kesin izleay ben daha izleyemedim bugün bakıcam
O nekiKesin izle
Gelmiş geçmiş en müthiş ödül programının ilki yapıldı:))) izleyince anlarsın bacım . En kötü kadın ve erkek oyuncu en kötü filmler ve sahneler seçildi ve ödüller verildi :))) ALTIN MENEMEN ÖDÜLÜ ismi deO neki
vay bravooo, ben bu ara gene saldım kitap okumayımaya91 bu arada Seyahatname evliya çelebi nin eserine başlıyorum inşallah 2023 te ki hedefim o seriyi bitirmek . Tek bir pdf üzerinde buldum bütün seriyi. 8250 sayfa . Vatana millete hayırlı olsun. Bitince yeniden gözlük takmaya başlicam
youtube a murat soner yaz, altın menemen ödüllerini izleeO neki
1 saat 16 dk mıGelmiş geçmiş en müthiş ödül programının ilki yapıldı:))) izleyince anlarsın bacım . En kötü kadın ve erkek oyuncu en kötü filmler ve sahneler seçildi ve ödüller verildi :))) ALTIN MENEMEN ÖDÜLÜ ismi de
Olsun okursun bende bi yoğun bi değil başladım bakalım ne zaman bitervay bravooo, ben bu ara gene saldım kitap okumayıbu ara yoğunluğum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?