- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.341
Ben onu yarısını akşam yarısını sabah izledim kahvaltı yaparken1 saat 16 dk mı
ona da başladım bıraktım başladım bıraktım elime kitap aldm onu da bıraktımOlsun okursun bende bi yoğun bi değil başladım bakalım ne zaman biteroblomov vaya uzun sürdü resmen kitaptaki üşengeçliği yaşayarak okudum
Ben netfilix vs hiç birine üye değilim:)) istediğim film olursa (ki olmuyor olanları da sitelerden buluyom) izliyorum . Filmlere dizilere sarmayı pek sevmiyorum.ona da başladım bıraktım başladım bıraktım elime kitap aldm onu da bıraktımnormalde eşim maç izlerken ben kitap okurdum. Bu ara netflixte sıcak kafayı izledik yoğunluğum o
GünaydınGunaydinn
Neden ağrıyoki acaba bu hastalık kas ağrısımı yapıyorki yaaGece yarısı kız çok aģladı ayağımda ayağim ağrıyor ağrıyor,ovduk yaģladık salladım anca uyudu
GünaydınGünaydınnn kızçeler
Günaydın
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Ayy nebilim canim valla gece halini görcektin gözyaslarinla agliyor kucagimdaGünaydın
Neden ağrıyoki acaba bu hastalık kas ağrısımı yapıyorki yaakıyamam
Günaydın
Günaydınben o arkadaşa bakamıyom bile
Günaydın
Günaydın
Iyiyiz cok sukur ya. valla dun yle yorulmuşum temizik falan yaptım. Aksam szmisim resmenS Sekerpareeee nasil oldunuz
Ay kuzum yaaAyy nebilim canim valla gece halini görcektin gözyaslarinla agliyor kucagimda
GünaydınGünaydınlar
Sevindim çocuklar iyi olsunda ev işi önemli değilIyiyiz cok sukur ya. valla dun yle yorulmuşum temizik falan yaptım. Aksam szmisim resmen
Be mesajdan her perşembe alsam keşke
Günaydın
Neden ağrıyoki acaba bu hastalık kas ağrısımı yapıyorki yaakıyamam
Günaydın
Günaydınben o arkadaşa bakamıyom bile
Günaydın
Günaydın
Valla kac gun onla ugrastim hicbisiby yapamadim zaten. Dun anca toparladimGünaydın
Sevindim çocuklar iyi olsunda ev işi önemli değil
Aa neden ki incitti mi acaba kuzumAyy nebilim canim valla gece halini görcektin gözyaslarinla agliyor kucagimda
Günaydın canımGünaydınlar
Vardı udi hindi yağı tarihi gecmis diye attimAy kuzum yaakimi duysam çocuklar hasta ya şu udi hindi yağını araştırıp baksanızya bi güvenilir aktar varsa ordan alıp içirin
Çok yoruluyor bu ara bence ondanAa neden ki incitti mi acaba kuzum
Afiyet olsun canımGünaydın herkese
salı günü menüm E Elif_Eylul
Sabah saat 10:30 da 1 poğaça ev yapımı 5 adet zeytin 1 dilim peynir
ara yok
öğle yok
akşam 1 tabak yoğurtlu mantı salata
Ara yok
2,5 litre su içtim
30 dk leslie
1 saat yürüyüş
50 suquat yaptım ara vererek M MissHayaLet
Okul uzak mıÇok yoruluyor bu ara bence ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?