Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun okursun bende bi yoğun bi değil başladım bakalım ne zaman biter oblomov vaya uzun sürdü resmen kitaptaki üşengeçliği yaşayarak okudum
ona da başladım bıraktım başladım bıraktım elime kitap aldm onu da bıraktım normalde eşim maç izlerken ben kitap okurdum. Bu ara netflixte sıcak kafayı izledik yoğunluğum o

ona da başladım bıraktım başladım bıraktım elime kitap aldm onu da bıraktım normalde eşim maç izlerken ben kitap okurdum. Bu ara netflixte sıcak kafayı izledik yoğunluğum o
Ben netfilix vs hiç birine üye değilim:)) istediğim film olursa (ki olmuyor olanları da sitelerden buluyom) izliyorum . Filmlere dizilere sarmayı pek sevmiyorum. evimde tv yok sen düşün

Günaydın
Gece yarısı kız çok aģladı ayağımda ayağim ağrıyor ağrıyor,ovduk yaģladık salladım anca uyudu
Neden ağrıyoki acaba bu hastalık kas ağrısımı yapıyorki yaa kıyamam
Günaydınnn kızçeler
Günaydın
Günaydın ben o arkadaşa bakamıyom bile
Günaydın
Günaydın

Günaydın

Neden ağrıyoki acaba bu hastalık kas ağrısımı yapıyorki yaa kıyamam

Günaydın

Günaydın ben o arkadaşa bakamıyom bile

Günaydın

Günaydın
Ayy nebilim canim valla gece halini görcektin gözyaslarinla agliyor kucagimda

Ayy nebilim canim valla gece halini görcektin gözyaslarinla agliyor kucagimda
Ay kuzum yaa kimi duysam çocuklar hasta ya şu udi hindi yağını araştırıp baksanızya bi güvenilir aktar varsa ordan alıp içirin

Günaydın herkese
salı günü menüm E Elif_Eylul
Sabah saat 10:30 da 1 poğaça ev yapımı 5 adet zeytin 1 dilim peynir
ara yok
öğle yok
akşam 1 tabak yoğurtlu mantı salata
Ara yok

2,5 litre su içtim
30 dk leslie
1 saat yürüyüş
50 suquat yaptım ara vererek M MissHayaLet

Ay kuzum yaa kimi duysam çocuklar hasta ya şu udi hindi yağını araştırıp baksanızya bi güvenilir aktar varsa ordan alıp içirin
Vardı udi hindi yağı tarihi gecmis diye attim

Afiyet olsun canım
Poğca yerine ekmek vermedimi diyetisyen
Mantida bir tabak yemissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…