- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.801
İyi akşamlar bayanlar
Bugünki menüm
Sabah
Bir çeri domates
İki yeşil biber
Peynir
4-5 zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
5-6 fındık
Öğlen
İki ızgara kanat
Bir Adana kebap
Tırnak pide
Ayran
Salata
Ara öğün
4-5 fındık
İki kuru kayısı
Bşr Türk kahvesi
Üç parmak çikolata
Akşam
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Salata( pancar-+havuç)
Başka da yemem inşallah
Başka nicki cikileta olan varsa söylesin
Valla canım çekti
Baslamadı herhalde hic duymadım sizinM Mavi Menekse toki cekilisi basladımı sizde
Bursanin bazı yerlerinde cekilis olmus ama nilüferde olmamışBaslamadı herhalde hic duymadım sizinama bizim olmaz gibi herhalde basvurular bitmemişti tarlayı aldık bilmiyorum
Afiyet olsun canımMenüm
10.00 2 yumurtadan kuru donatesli omlet
2 adet ceviz,2 dilim ekmek,maydanoz
Ara kahve 1 incir
.
Ara 2 kaşık yoğurt,1 elma tarçınlı
.
18.00 1 kase kabaklı mercimek çorbası,1 baget ,1 kase salata
.
Yeşil çay,maden suyu
E Elif_Eylul K klbk33
Yeter canim adımlarınBacaklarım ağrımış 20 bin adim attım bugün iyi kârdayımaklımda deli sorunlar bir yanım yetmez leslie 'de yapdiyo diğer taraf wanyo mori yap diyo ben ise oturuyorum
Nasıl yaniBütün 25kisinin menü tablosu silindi
Bir kisiyi menü listesine eklerken yanlıslikla çöpe at dedim ve komple silindiNasıl yani
Gerial çöpten canımBir kisiyi menü listesine eklerken yanlıslikla çöpe at dedim ve komple silindi
Alinmiyor gitcem simdi gecmiseGerial çöpten canım
Allah yardımcın olsun 25 kişiyle uğraşıyorsun konuyla alakası yok ama kilo verdin mi misal ben seninde yarışmacı olup yarışmani çok isterimBir kisiyi menü listesine eklerken yanlıslikla çöpe at dedim ve komple silindi
Aaa hadi ya biz hic bakmadık da ben de bize cıkmaz diyorumBursanin bazı yerlerinde cekilis olmus ama nilüferde olmamış
Bize zaten cikmaz
Ben yarışmiyorum birakali cok oldu korumadayımAllah yardımcın olsun 25 kişiyle uğraşıyorsun konuyla alakası yok ama kilo verdin mi misal ben seninde yarışmacı olup yarışmani çok isterim
Neyse buldum yapicam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?