- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.841
Allah kabul etsin bnde haftaya başlamak istiyorum yarın 5 çayına gitcem sıkıntı büyük cuma günü tartı off of nenem of cayır çimen geze gezeeee of ki ne ofDuş aldım kismetse bende yarın oruç tutayım
5çayı mi olmaz yokkk hayır unutAllah kabul etsin bnde haftaya başlamak istiyorum yarın 5 çayına gitcem sıkıntı büyük cuma günü tartı off of nenem of cayır çimen geze gezeeee of ki ne ofdiyete başlamadan çağırmazlar diyette iken hepsi sıraya girer hayattaki şansım sanırım
Bn diyet dostuBurası çikileta diyarı gibi. Bittercikilata da varmış.
Tükenmiş bitterBn diyet dostu
Napcam kaptan gitmessem olmaz küser ama çocuğa yediririm kndm yemem zaten hamur işi sevmem ama tatlıya zafim var ama yememek için mücadele edeceğim5çayı mi olmaz yokkk hayır unut
Yaa diyetteyken zor oluyor biliyorumNapcam kaptan gitmessem olmaz küser ama çocuğa yediririm kndm yemem zaten hamur işi sevmem ama tatlıya zafim var ama yememek için mücadele edeceğim
Ilginç olan herkes perşembe günü çağırıyorYaa diyetteyken zor oluyor biliyorum
Ama perşembe günü kötü oluyor
Kabul etmeyin ya hafta ortası,yada cumaya gidinIlginç olan herkes perşembe günü çağırıyor
Filiz abla ilk sayfada ismimi göremedim hedefim de yazmıyorYaa diyetteyken zor oluyor biliyorum
Ama perşembe günü
Onuda yazcam dur bekleFiliz abla ilk sayfada ismimi göremedim hedefim de yazmıyor
Ben daha yemedim spordan geldim ancaBurda kim varsa menulerini yazsın çıkmadan
Sen benim eşliğimden şüpheliydiinnn. Benim mi senden şüphe etmem gerekiyorduuu aceeebaaa
Ahahahah üstüne basılı tutmam lazım gülmek çok iş
Filiz abla ilk sayfada ismimi göremedim hedefim de yazmıyorYaa diyetteyken zor oluyor biliyorum
Ama perşembe günü
Bu son cuma yada hiçKabul etmeyin ya hafta ortası,yada cumaya gidin
Allah seni napmasın basılı tutmak zor heBen daha yemedim spordan geldim anca
Sen benim eşliğimden şüpheliydiinnn. Benim mi senden şüphe etmem gerekiyorduuu aceeebaaa
Ahahahah üstüne basılı tutmam lazım gülmek çok iş
Bu arada benim ablamın adıda filizOnuda yazcam dur bekle
Yazdim
Neee ciddimisinBu arada benim ablamın adıda filizhatta televizyona çıktı gelinim mutfaktaya
Valla filiz yaren yaz çıkar filiz öz ablam yarende gelinimizNeee ciddimisinhangisi bakayim
Aaa ben de izliyordumValla filiz yaren yaz çıkar filiz öz ablam yarende gelinimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?