- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.001
Tamam senle benBen varım yarışırız
Herkesin gelceği tuttu. Bi insan proluğuyla birini dövmez kiBen senin yerine yspim mi
Bi de benTamam senle ben
Şansına ya artık 146 yı yaparsınÖffff
Herkesin gelceği tuttu. Bi insan proluğuyla birini dövmez ki
Tamam çoğalıyoruzBi de ben
Evet bi taneyi yapmıştımŞansına ya artık 146 yı yaparsın
Farkindamisin diyecektimFarkindasin E Elif_Eylul bu hafta bende bı cozutma olmadı bı yarınım kaldı onuda atlatabilirsem
Ama bı verememis olursam hayallerim yıkılır zaten diyete kusecem öyle olursa
Öyle hemen küsmek olmazFarkindamisin diyecektim
Oooo tebrikişş bitto tebrikişBen senin yerine yapim mi
Afiyet olsun canımMenüm şekersiz 2.gün
Kahvaltı
2 dilim ekmekle yapılmış tost
Öğle
Karnabahar kızartması (çok az)
Yeşil salata
17 gibi 2 dilim ekmekle yapılmış sandviç
Birazdan bir bardak kefir içicem
Bugün dengesiz oldu koşturmaca yüzünden
E Elif_Eylul
@annym
M M_atruska
Kıyamam kuzum ya şimdi nasıl?Ayy nebilim canim valla gece halini görcektin gözyaslarinla agliyor kucagimda
Maşallah sana bacumBeni ben yapan şeyler . Keşke demiyorum hiç. İyiki yaşamışım . Kale duvar gibiyim kolay kolay yıkılmam. Allah acı keder dert vermesin verdiyse sabrını versin
Hoşgeldin tekrardan canımMerhaba E Elif_Eylul yazın başında bende sizlerleydim hatırlarmısınız bilmem sıkıntılı bir dönemden geçtim. bebeğim rahatsızlandı eşimden ayrıldım şehir değiştiridm. şükür yeniden düzenimi kurudm tabi bu süreç beni çok yıprattı ve kilo aldım yeniden müsade ederseniz sizlerle başlamak istiyorum benbi yeniden kabul edermisniz
Sabah peynir almaya gittim şok market acmamıs saat 9bucuk
Bakkala girdim 380 gram falan peynir 48tl diger peynir 200tl olmuş kilosu,birde oha dedim diye yılbasindan sonra 250 olcak.kilosu dedi
Allah kabul etsin inşallahDuş aldım kismetse bende yarın oruç tutayım
Sen niye beni hiç sormadin bugün
Adım yarışması yapsak nasıl olurAynen canim sizden beklentim zaten kilo bazinda olmaz buda dedigin gibi karsi tarafi etkiler
Adım da iyi fikirmisAfiyet olsun canım
Kıyamam kuzum ya şimdi nasıl?
Maşallah sana bacum
Hoşgeldin tekrardan canımRabbim senle evladına güç kuvvet sağlık versin inşallah
Allah kabul etsin inşallah
Sen niye beni hiç sormadin bugün
Adım yarışması yapsak nasıl olur
Kilon ne kadardı kalori diyeti de olsa karbonhidrat şeker alınımı yaparsan kilo zor gider canım kastan gitmez diyetisyenlerin söylediği . önemli olan sağlıklı yeme alışkanlığı edinmekEvet cuma gorucezya aslında hem kalori hem de protein ağırlıklı olması önemli biliyorum da napim ordan kısıp ötekine atıyorum canım çekiyor uhuu bu ara bı Niyeyse böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?