- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.621
Sabah çok erken oluyo ama gene bir tartilirim sonra öğleden sonra tartilirim hangisi daha az sa onu eklerim buraya şimdiden soylim ama sabah kilo almış çıkarsam isyanı basarim isyanım kimeyse kendime tabikide
Persembe cuma cumartesi tutarim bende kismetse pazar birakip pazartesi tutarimtutucam inşallah kaptanım bu borçlar başka türlü bitmez cumartesi pazar tatil günlerim
Sabah tartısı olmaz kesin artısindır kacta sahur yapiyosunSabah çok erken oluyo ama gene bir tartilirim sonra öğleden sonra tartilirim hangisi daha az sa onu eklerim buraya şimdiden soylim ama sabah kilo almış çıkarsam isyanı basarim isyanım kimeyse kendime tabikide
Nohutu bu akşamda yemeseydim yarına kalmayabilir su hafif tuzlanmistu bileAfiyet olsun canım
Nohut ve makarna nasil olur yarin tartıda bakalim
Tam güzel günler şuan eyyami biyz oruçları ay ortası ya çok sevapPersembe cuma cumartesi tutarim bende kismetse pazar birakip pazartesi tutarim
Allah kabul etsin canım
Ben bakmiyom unutuyom sulamayıilgimde yok hani
Beni hergun carpiyo
Bende solduruyorum hep çiçekleri
Süpersin canım fark harika
Tamam kaptan
Eline sağlık kaptan kızlar ayaklarınıza sağlık
Ay ben yazmayi unuttum..grup iyi motive etmişti..eş de uygun benim için...her türlü varımAfiyet olsun canım
Yarin tartı attıģında devam etmek istersen egerki eş yap beni dersen esleri yazcam gene,egerki grup olsun derseniz osekilde yapicam
Susak yemeseydin mantar yaptin zatenNohutu bu akşamda yemeseydim yarına kalmayabilir su hafif tuzlanmistu bilezor kurtardım şimdiden bir gaz bir gaz yarın nolcek bakalım
Herkes yazsında canım eş durumuna göre ayarlarımAy ben yazmayi unuttum..grup iyi motive etmişti..eş de uygun benim için...her türlü varım
İlla patlayacakSusak yemeseydin mantar yaptin zaten
Perşembeyi sel aldiİlla patlayacak
Aferin sanaSahurda akşam ekmeğin köşesinin yarısına cikolata,yarısına peynir koydum yedigimde 2yudum,1bardakta süt
Yarısı dediğim avuç içi kadarAferin sana
Çok yemisinYarısı dediğim avuç içi kadar
İçiyorum canım paylaştım bile
Aa bu bardaktan almam lazım kendimeİçiyorum canım paylaştım bile
HadiyaÇok yemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?