Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif_Eylul S Serenajp
Sahur 1 dilim 3 yk yoğurt
İftar az çorba 1 porsiyon çiğer şiş booool salata 3 parça ince olan lavaştan
Harikasın o ince olan lavaşı da öyle severim ki Erzurum'da harika yapıyorlar amma bebişin alerjisi sağolsun yiyemiyorum ama olsun. Ben de paylaşayım öyleyse
Sabah yumurtasız krep (un+süt+kaşar sebze var içinde) bir küçük tavanın yarısı kadar. Yanında bitki çayı
Öğlen 200 Gr mantar 2 kapıya biber 1 yeşil biber 1 soğan az yağlı ve baharatlı bir şekilde fırınlanmış şekilde.
Akşam 1 iskender ama ekmeksiz yalnızca et kısmı+ 2 yemek kaşığı pilav+ 1 yemek kaşığı yoğurt.

Çay yanına kuruyemiş yemeyi ve bugünü kapatmayı düşünüyorum yok bugün kaçamak yok aslaaaa. Yarından korkuyorum
E Elif_Eylul B BitterCikilata
Bu arada bu grup mu çift mi olayı bazılarımız grup bazılarımız da çift mi olucaz nasıl olucak??

Afiyet olsun canım
Yarin tartı attıģında devam etmek istersen egerki eş yap beni dersen esleri yazcam gene,egerki grup olsun derseniz osekilde yapicam

Afiyet olsun canım
Yarin tartı attıģında devam etmek istersen egerki eş yap beni dersen esleri yazcam gene,egerki grup olsun derseniz osekilde yapicam
Anladım genele göre yani. Tamamdır.

Git git benimkini de kılsanya hayrına
Allah kabul etsin canım
Bn severim çiçek
Ben bakmiyom unutuyom sulamayı ilgimde yok hani
Saat 2 oldu kalk hadi
Amin canim ilk gün çarpar beni
Beni hergun carpiyo
Kesinlikle benim de. Yani görünüşü hoş evet severim ama öyle bakıp büyütüp evde olması hiç benlik değil
Bende solduruyorum hep çiçekleri
75 kiloyum burada :))) M MissHayaLet senin kesin görmen lazım
Süpersin canım fark harika
Tamam kaptan
Eline sağlık kaptan kızlar ayaklarınıza sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…