- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.701
Evet ben hiç hava atamadım evlendigimde inceciktim diyeŞuan daha incesin
Sende şuan inceyim diye hava at farklılık olsunEvet ben hiç hava atamadım evlendigimde inceciktim diye
Ben de sahurda yardırırdımHele geçen arkadaş diyır ki sahur yaptım
Defim bn yoğurt yanına meyve yiyorum
Kadın 2 yumurta haşla 4-5 dilim ekmek zeytin peynir daha da sayıyordu maşallah dedim
Ahhahah ya anca inceledimKIz daha yeni mi baktınikisi aynı gün değil lütfen
Ben halk adamıyım.Bn severim ya ufff sende entel dantel çıktın he
Bende evlendiğim 51 bucuk kiloydum 5 kilo aldım 4-5 aydaEvet ben hiç hava atamadım evlendigimde inceciktim diye
Hay senin buçuğunaBende evlendiğim 51 bucuk kiloydum 5 kilo aldım 4-5 ayda
Ay ilk işe başladığım dönemlerde 49 kiloyu görmüştüm iskelet gibiydim iğrençHay senin buçuğuna
Doktor sende yağlı yağlı çerezleri götürmüşsün heÇay içmedim ama yanınabir avuç karışık badem ve kaju yedim. Bir de yarım su meyve barları oluyor ya şeker falan içermeyen hurmadan yapılan ondan yedim. Zuber mıdır nedir markası.
B BitterCikilata ne durumdasın yarın için umutlu musunben kendi adıma eksi olacağına eminim ama çok küçük bir miktar da olabilir diye düşünüyorum veriler onu gösteriyor
E Elif_Eylul
Sus susDoktor sende yağlı yağlı çerezleri götürmüşsün he
Ay ben de ben de, ben bi de hiç haftaiçi de tartılmadım. Tam sürpriz olcakBu hafta tartıları çok merak ediyorum
Kilo verenlere kayfe ısmarlıcamBu hafta tartıları çok merak ediyorum
Kacamak yoktu sporda yapıyorsunAy ben de ben de, ben bi de hiç haftaiçi de tartılmadım. Tam sürpriz olcak
Yanına çiko da koycam miKilo verenlere kayfe ısmarlıcam
Ya bilmiyorum çünkü şimdi sporda kas kütlem artmış olabilir, ağırlık çalışıyorum çünkü. O da tartıya yansıyabilirKacamak yoktu sporda yapıyorsungüzel gelir inşallah
Kendini koysunYanına çiko da koycam mi
İvit çikosuz olur mu hiçYanına çiko da koycam mi
O sadece şeker çiko değil bilin dimiKendini koysunama ben beyaz çiko severim
Hmm olabilirYa bilmiyorum çünkü şimdi sporda kas kütlem artmış olabilir, ağırlık çalışıyorum çünkü. O da tartıya yansıyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?