- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.101
Çok geçmiş olsun tez vakitte şifa versin rabbimBiz oğlumla hastanedeyiz rota virüsü olmuş kilo bildirimi yapamadım özür diliyorum sizlerden Allah’a emanet olun dikkat edin yavrusu olan hanımlar salgınmış bu ara
Eki Görüntüle 3174378
BenKim kazandı
Eline emeğine sağlık canım
Geçmiş olsun canım Rabbim sifa versinBiz oğlumla hastanedeyiz rota virüsü olmuş kilo bildirimi yapamadım özür diliyorum sizlerden Allah’a emanet olun dikkat edin yavrusu olan hanımlar salgınmış bu ara
Eki Görüntüle 3174378
Çok geçmiş olsun tatlımBiz oğlumla hastanedeyiz rota virüsü olmuş kilo bildirimi yapamadım özür diliyorum sizlerden Allah’a emanet olun dikkat edin yavrusu olan hanımlar salgınmış bu ara
Eki Görüntüle 3174378
Cok gecmiş olsun canımBiz oğlumla hastanedeyiz rota virüsü olmuş kilo bildirimi yapamadım özür diliyorum sizlerden Allah’a emanet olun dikkat edin yavrusu olan hanımlar salgınmış bu ara
Eki Görüntüle 3174378
52 yazmistim tamamdirKaptanım benim hedef 52 oldu 2 gün önce söylemiştim
Listedende silme52 yazmistim tamamdir
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahBiz oğlumla hastanedeyiz rota virüsü olmuş kilo bildirimi yapamadım özür diliyorum sizlerden Allah’a emanet olun dikkat edin yavrusu olan hanımlar salgınmış bu ara
Eki Görüntüle 3174378
Kız sende hemen siliyon anca yetiştimaazra
@Lizozom55
Lavinia_98
H a p p y kızlar bugun tarti günü listede devam edicekseniz kilo bildirimi zorunlu yoksa siliyorum
Ama menuler yok arada paylasiyosunKız sende hemen siliyon anca yetiştim
kız ben üzgün atmadım ki beğendim sadeceSen ve maya
Üzgün atan bitterkız ben üzgün atmadım ki beğendim sadece
beni ve seni mi yaniDöverim bn onları
Heee kendinidebeni ve seni mi yani
çok geçmiş olsunBiz oğlumla hastanedeyiz rota virüsü olmuş kilo bildirimi yapamadım özür diliyorum sizlerden Allah’a emanet olun dikkat edin yavrusu olan hanımlar salgınmış bu ara
Eki Görüntüle 3174378
dana gibi yedimHeee kendinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?