- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.061
Yarın tartılırsın bacum üzülmeKahvaltı yaptım..yanımdaki İstanbullu komşum yeni taşındı şimdi uygun olmaz.diger yanımdaki fotoğrafçı erken gitti bugün..Ayşe ablanın da yokturvay arkadaş kara günde bir komşu çıkmadı ya
Öyle onda sorun yokta takım arkadaşıma şey olduYarın tartılırsın bacum üzülme
Sabit en garanti yapıcak bisey yok canimÖyle onda sorun yokta takım arkadaşıma şey oldu
Stres yapma canım.gider.wc olmayınca zor zaten bu ara biraz lifli yersin@Serenajp E Elif_Eylul bn bugün battım
+900gr yağdan -200 gr
1.100gr ödemimden kaynaklı
WC de yok 3 gündür
Nohut firinda makarna derken bom
Sabit en garanti yapıcak bisey yok canim
Fırında makarna ne yapicakki yarım dilim bile değildiNohut firinda makarna derken bom
Gecen hafta 70.55 tin iste sorun şiş olman nohut etki etmezmi bunu kackere söyledim amaFırında makarna ne yapicakki yarım dilim bile değildinohut şişlik yaptıysa dicem ama ellerim ayaklarımda sis değil hiç bı şişlik nere kayboldu
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canımnasıl oldunuz geçmiş olsun
Bilmedimkim herkes kapıyor teker teker bugün kaçıncı hastasınlz dedi doktorBeta virüs mü geçen biz hepimiz geçirdik şimdi o dolanıyor hastalık olarak
Teşekkür ederim canımGüzel eksi canim tebrikler
Gecmis olsun
Geçmiş olsun canım, vallah bugün hastane tıklım tıklımdı adım atacak yer yoktuBilmedimkim herkes kapıyor teker teker bugün kaçıncı hastasınlz dedi doktor
Kaplumbağaya yaz beni şekerimBu hafta ikili takım kaplumbağalar tavşanlara karşı olsunen azından 20 kişi yarisirsa kazanan 10 kişi ödül kullanmış olur nasıl fikir ama
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım, vallah bugün hastane tıklım tıklımdı adım atacak yer yoktu
Cok gecmiş olsun cikoBütün gece ateşi çıktı durdu doktordan geliyoruz virüs kapmışilaç falan yazdı iyi olur inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahCok gecmiş olsun cikobir an önce toparlarsınız inşallah
O tür seyler siskinliğini belli etmiyor ama mide bagırsakta siskinlik yapıyor netFırında makarna ne yapicakki yarım dilim bile değildinohut şişlik yaptıysa dicem ama ellerim ayaklarımda sis değil hiç bı şişlik nere kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?