- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.701
En iyisi ertesi gün izlemek oluyorDünya kupası yüzünden gönül dagina bakamıyoruz biz tv izlemiyorum bu kupa yuzunden
Benim evim tadilatta 2aydir bitsin bende bol temizlik yapcamBol temizlik
Bende erken yatıyorum ertesi gün kaldığım yerden devam ederim sabah erken kalkıyoruzEn iyisi ertesi gün izlemek oluyor
Kız kiprasmayin yerinizdenValla öyle yaa az oğlan yanına çağırdı 10 sayfa kitkediler zalımlar
Susmuyorlar çenesi büzüşesiceler
Sen zaten hiç susma sakın ha
10da bende telefonu birakiyorum elimden artik uykum geliyorBende erken yatıyorum ertesi gün kaldığım yerden devam ederim sabah erken kalkıyoruz
Yenilik güzeldir bitsin inşallah güzel günlerde kullaninBenim evim tadilatta 2aydir bitsin bende bol temizlik yapcam
InsAllah canımYenilik güzeldir bitsin inşallah güzel günlerde kullanin
Sabah erkenciysen10da bende telefonu birakiyorum elimden artik uykum geliyor
Yer kuzum sıkıntı yapma midesi almıyor demekki vücut aç kaöıncada savaşırmışTeşekkür ederim canımben yiyip içiyomda kız yemiyor yavaş yavaş başladı yemeye
Sabah ezanında kalkiyorum ama bugun uyumuşumSabah erkenciysen
Siz gece görersiniz bak ben napıcamTamam simdi biraz susalım telefonumu sarja takmam gerek
Aynen hafta sonu hariç benimde düzen böyleSabah ezanında kalkiyorum ama bugun uyumuşum
Oglan okula gidince yatmiyorum bidaha
Bunlar gececi tayfaGündüz gelmiyonuz aksam burdasiniz biz napalim
Biz napalim onlar öyleyseBunlar gececi tayfa
Çocuklar okula gidince sabah kalktigim zaman bende tekrar yatmiyorum. Ama haftasonu olunca 10 kadar uyuyorum iyi oluyor.Aynen hafta sonu hariç benimde düzen böyle
Bende öyle diyorum zatenBiz napalim onlar öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?