- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.721
Hafta içi 5 te hafta sonu bende uyuyorum 7.30da kalkıyorumÇocuklar okula gidince sabah kalktigim zaman bende tekrar yatmiyorum. Ama haftasonu olunca 10 kadar uyuyorum iyi oluyor.
Bugünkü adimim
Bana göre yine de erkenHafta içi 5 te hafta sonu bende uyuyorum 7.30da kalkıyorum
Evi temizledim 1000 adım oldu topu topu 80 M2 de anca bu kadar adım oluyor demekkiOlsun canım bugün bende adım atamadım
Evi temizledim 1000 adım oldu topu topu 80 M2 de anca bu kadar adım oluyor demekki
Diyorum size gitmeyin her gittiğim de bugün 20 sayfa vardıHe be çamaşır astım yenisini attım. Evi süpürdüm bi sürü sayfa kitlenmiş
Benimkine telefondan izletiyorum tv bana kalıyor. Netflix amazon geziyoruuumDünya kupası yüzünden gönül dagina bakamıyoruz biz tv izlemiyorum bu kupa yuzunden
153,000 için geldi onlar bizi uyutup iş peşine duseceklerCikoyla maya geldi kitliyorum hadi kızlar çıkın
Oh ne güzel Amazon güzel mi memnunmusun ne kadar fiyat,Benimkine telefondan izletiyorum tv bana kalıyor. Netflix amazon geziyoruuum
Beraber yaparız yaramazlık ben gece gündüz uyanığımSiz gece görersiniz bak ben napıcam
He be çamaşır astım yenisini attım. Evi süpürdüm bi sürü sayfa kitlenmiş
Beraber yaparız yaramazlık ben gece gündüz uyanığım
Çakal seniBeraber yaparız yaramazlık ben gece gündüz uyanığım
Hiç yapamıyorum ki153,000 için geldi onlar bizi uyutup iş peşine dusecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?