- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.961
Valla yaPusuda bekliyor zate
Tık tık tıkmaya91 buradaysan 3 kez tıklat
maya91 buradaysan 3 kez tıklat
BuradaymışTık tık tık
Hemde nasıl
Sorma ya bulaşık mak yerleştirdim dur kahve makinesini temizle tezgahı temizle lavaboyu temizle çöpleri topla. Hop ordan süpürgenin için yıkadımUyimucam dedi çamaşır derdi bitmedi
İş bitmez anam hiç bitmezSorma ya bulaşık mak yerleştirdim dur kahve makinesini temizle tezgahı temizle lavaboyu temizle çöpleri topla. Hop ordan süpürgenin için yıkadımiş bitmiyor ordn oraya
SensizAnamsiz edin bağa niye bulaşıyoniz
He bitmiyor bekarken böyle değildiİş bitmez anam hiç bitmez
Ever başlayınca bende öyle yapıyorum ondan ona ondan ona hop iş bitiyorSorma ya bulaşık mak yerleştirdim dur kahve makinesini temizle tezgahı temizle lavaboyu temizle çöpleri topla. Hop ordan süpürgenin için yıkadımiş bitmiyor ordn oraya
Anacığın arkanı topluyorduHe bitmiyor bekarken böyle değildi
Ordan oraya atlıyorum resmen mesela yatak odasına bişey bıraktım. Süpürgeyi gördüm dur şu odayı süpüreyim derken bi baktım her yeri süpürmüşüm. Sonra temizle falan ordan orayaEver başlayınca bende öyle yapıyorum ondan ona ondan ona hop iş bitiyor
Bulasmasak günümüz güzel geçmezAnamsiz edin bağa niye bulaşıyoniz
2 gümdür hiçbişey yapmayan ben bu mesajı beğendimSorma ya bulaşık mak yerleştirdim dur kahve makinesini temizle tezgahı temizle lavaboyu temizle çöpleri topla. Hop ordan süpürgenin için yıkadımiş bitmiyor ordn oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?