Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım daha kötü olmadan vitamin ılık caylar falan önlemini al
Ooo öyle yatak döşek yatıp halden düşmeye niyetim yok. Sadece spor yapamicam bugün ama çaylar falan hazırlıyorum akşama da eşim gelsin işten sırtıma kupa koydurcam üşüttüm kesin

Hep benim yüzünden yaptım götürdüm bi kere şimdi hep istiyorlar ailenin kerizi ben
İşte iyi niyetli saf gelin olursan böyle olur . benim gibi Olcan bilmicen yapmican. Benim kaynana gelince bişi diyo akşama şunu yapalım bunu yapalım yemek diyo . Aaa tabi yapalım ama ben bilmiyorum yapmayı diyorum. Ben yaparım o zaman sen otur diyo :))))

Ooo öyle yatak döşek yatıp halden düşmeye niyetim yok. Sadece spor yapamicam bugün ama çaylar falan hazırlıyorum akşama da eşim gelsin işten sırtıma kupa koydurcam üşüttüm kesin
Zaten düşme düşünce hemen toparlanamazsin dinlen.

Çakal seni

Bizim öylw şeylerimiz yok yani herkes herkesin evine misafir gibi gider. Hani tatlı işlerinden anlamıyor o yüzden istiyor neyse kırkta yılda bir olur napalım elimize yapışmaz

Bizim öylw şeylerimiz yok yani herkes herkesin evine misafir gibi gider. Hani tatlı işlerinden anlamıyor o yüzden istiyor neyse kırkta yılda bir olur napalım elimize yapışmaz
Benim kaynana sık sık gelir bende giderim. Her işi asılmam ama çok üşeniyorsam bilmiyorum diyorum :))))

Sürekli istemeleri insanı yoruyor maalesef
Aynen öyle ama kaynanam baya iyi kadın öyle maksat çalıştırmak olsun diye söylemiyo bi şeyleri zaten o niyetle bana bişi dese sittin sene ayağa kalkmam ben :)))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…