- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.321
Geçmiş olsun canım daha kötü olmadan vitamin ılık caylar falan önlemini alŞuan öksüre öksüre mesajları okuyorum. Galiba grip oluyorum ben
Hep benim yüzünden yaptım götürdüm bi kere şimdi hep istiyorlarO ne la . Ben adını ilk duydum millet bide tadını bilip canı istiyo
Ooo öyle yatak döşek yatıp halden düşmeye niyetim yok. Sadece spor yapamicam bugün ama çaylar falan hazırlıyorum akşama da eşim gelsin işten sırtıma kupa koydurcam üşüttüm kesinGeçmiş olsun canım daha kötü olmadan vitamin ılık caylar falan önlemini al
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar herkese
Sağol gaptanımAfiyet olsun canım
İyice yoruldun bu aralar oruç tutmasan mı acaba zaten stresli geçiyor ev işleriİşlerim var kız boya badana aşalarinı toplucaz parkeci gelcek tansiyonumda bugün iyi degil
GünaydınGünaydın kızlar
İşte iyi niyetli saf gelin olursan böyle olur .Hep benim yüzünden yaptım götürdüm bi kere şimdi hep istiyorlarailenin kerizi ben
Zaten düşme düşünce hemen toparlanamazsin dinlen.Ooo öyle yatak döşek yatıp halden düşmeye niyetim yok. Sadece spor yapamicam bugün ama çaylar falan hazırlıyorum akşama da eşim gelsin işten sırtıma kupa koydurcam üşüttüm kesin
Çakal seniİşte iyi niyetli saf gelin olursan böyle olur .benim gibi Olcan bilmicen yapmican. Benim kaynana gelince bişi diyo akşama şunu yapalım bunu yapalım yemek diyo . Aaa tabi yapalım ama ben bilmiyorum yapmayı diyorum. Ben yaparım o zaman sen otur diyo :))))
Ben bunu kaydettim yaparım . Malzemeler hepsi var çilek yok ama muz var :)))
Bizim öylw şeylerimiz yok yani herkes herkesin evine misafir gibi gider. Hani tatlı işlerinden anlamıyor o yüzden istiyor neyse kırkta yılda bir olur napalım elimize yapışmazİşte iyi niyetli saf gelin olursan böyle olur .benim gibi Olcan bilmicen yapmican. Benim kaynana gelince bişi diyo akşama şunu yapalım bunu yapalım yemek diyo . Aaa tabi yapalım ama ben bilmiyorum yapmayı diyorum. Ben yaparım o zaman sen otur diyo :))))
Kız deme öyle eskiden her şeye atlardım ben biliyom ben yaparım diye . Artık öğrendim ben bilmem diyosun kafa rahat :)))Çakal seni
Muzla daha çok seviyorum benBen bunu kaydettim yaparım . Malzemeler hepsi var çilek yok ama muz var :)))
Benim kaynana sık sık gelir bende giderim. Her işi asılmam ama çok üşeniyorsam bilmiyorum diyorum :))))Bizim öylw şeylerimiz yok yani herkes herkesin evine misafir gibi gider. Hani tatlı işlerinden anlamıyor o yüzden istiyor neyse kırkta yılda bir olur napalım elimize yapışmaz
GünaydınGünaydııın kızçeler
GünaydınGünaydın kızlar
OlmamışmıBu ne kız market listesi gibi
Sürekli istemeleri insanı yoruyor maalesefKız deme öyle eskiden her şeye atlardım ben biliyom ben yaparım diye . Artık öğrendim ben bilmem diyosun kafa rahat :)))
Heee yok bizde gitme gelme nadir, herkes çalışıyorBenim kaynana sık sık gelir bende giderim. Her işi asılmam ama çok üşeniyorsam bilmiyorum diyorum :))))
Aynen öyle ama kaynanam baya iyi kadın öyle maksat çalıştırmak olsun diye söylemiyo bi şeyleri zaten o niyetle bana bişi dese sittin sene ayağa kalkmam ben :)))))Sürekli istemeleri insanı yoruyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?